Kysymys:
Mikä on paras aika vuodesta mennä Disney Worldiin väkijoukkojen välttämiseksi?
TheEnigmaMachine
2011-06-28 02:16:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Milloin Disney World on vähiten varattu aika vuodesta? Milloin minun pitäisi mennä sinne niin, että siellä on vähiten ihmisiä?

Kolme vastused:
#1
+18
Rodolfo
2011-06-28 03:18:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kävimme Disneyssä maaliskuussa (kuukauden alussa) ja se oli melkein tyhjä (5 minuutin linjat melkein jokaista nähtävyyttä varten). Tämä tapahtui ennen koulun taukoa.

Seurasin tätä linkkiä, joka antoi minulle päivämäärät, joita tarvitsin välttää (katso syyt sivustolta):

  • Helmikuu: Presidenttien viikko
  • Maaliskuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin: Kevätloma
  • Toukokuu: Muistopäivän viikonloppu
  • Kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin
  • marraskuu: kiitospäiväviikonloppu
  • joulukuu: joulusta uudenvuodenpäivään
#2
+14
daybreaker
2011-06-29 02:22:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras aika on yleensä, kun lapset ovat vielä koulussa. Tämä ei takaa vähemmän tungosta puistoa, mutta se auttaa. Tämä tarkoittaa tammikuun loppua / helmikuun alkua, kunhan et käy presidentinpäivän, huhtikuun lopun / toukokuun alun, syyskuun lopun ja marraskuun alun välillä (vaikka tämä on myös Epcot Wine and Food -festivaalien aika, joka johtaa suurempiin väkijoukoihin EPCOT: ssa), ja joulukuun alku.

Joulukuun alku on suosikkini, koska puistot ovat kaikki koristeltu jouluna, sää on viileämpi, huoltokäyntejä on vähemmän (mikä yleensä tapahtuu tammi-maaliskuussa), ja se on yleensä hintakausi hotellihintojen suhteen. Ja väkijoukot ovat yleensä melko kevyitä, koska vanhemmat eivät todennäköisesti vedä lapsiaan koulusta yhden tai kahden viikon kuluttua finaalista.

Joulukuun alussa katsottavaa on, kun Pop Warner Football / Cheerleading -mestaruuskilpailut ovat. En huomannut, että se lisäsi väkijoukkoja, mutta jotkut ihmiset pitävät suuria esi-teini-ikäisiä ryhmiä ärsyttävinä. Minusta tuntuu silti, että tämä ei riitä koputtamaan joulukuun alkua kärjessäni, koska myös muina vuodenaikoina on omat karhunsa (tammi / helmikuu = huoltoaika monille matkoille, toukokuu = kuuma, syys / lokakuu = Ruoka & -viini, joka olisi hauskaa, mutta on lisäkustannuksia ja tungosta).

Voit myös tarkistaa http://www.touringplans.com, joka on tilauspalvelu, joka sisältää TONSIA upeita tietoja, kuten väkijoukon kalenterit (he käyttävät kokopäiväistä tilastotieteilijää), ja kiertueohjelmat lyödä mahdollisimman monta ratsastusta mahdollisimman vähän odottamalla.

#3
+1
Walter Nissen
2014-02-13 12:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten päivähoitaja huomauttaa, ei ole olemassa mitään erityistä vuodenaikaa, joka ei olisi täysin väkijoukkoja, koska jopa helmikuun puolivälissä puistot ovat täynnä puolimaratonia. Tarkista kalenteri osoitteesta http://www.undercovertourist.com/planning/when-to-visit.html tietyiltä päiviltä, ​​jotka olet ajatellut. Syistä, jotka eivät ole minulle selkeitä, Disneyn virallisella sivustolla ei ole luetteloa suunnitelluista sulkemisista etukäteen, joten ota yhteyttä http://www.wdwinfo.com/wdwinfo/rehab.htm nähdäksesi kaikki henkilökohtaiset E-lippusi suljetaan.

Ehdottomasti pienimmät väkijoukot edeltävät hirmumyrskyä välittömästi ja seuraavat sitä, mutta se ei auta pitkäaikaisessa suunnittelussa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...