Kysymys:
Voivatko Armenia ja Azerbaidžan sallia turistin tulla sisään, jos heidän passissaan on toisen maan leima?
hippietrail
2011-06-23 23:04:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että on olemassa tiettyjä maapareja (jotka eivät tule toimeen toistensa kanssa), joissa matkustajaa ei päästetä maahan, jos heillä on passi leimassa toisen maan vierailusta.

Kun otetaan huomioon Armenian ja Azerbaidžanin historia, mietin, ovatko nämä kaksi maaparia? Olin viime vuonna Armeniassa ja harkitsen vierailua Azerbaidžanissa tänä vuonna ollessani Georgiassa.

Kolme vastused:
#1
+15
MastaBaba
2012-06-26 10:26:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on ensikäden kokemus (vierailin alueella muutama viikko sitten). Armenian vierailu ei ole ongelma Azerbaidžanille eikä se päinvastoin. Mikä on ongelma, on viisumisi Vuoristo-Karabahin (NKR) passiisi, kun haluat vierailla Azerbaidžanissa. Parhaimmillaan sinua ei päästetä Azerbaidžaniin.

Sanotaan , että NKR: llä ei ole ongelmaa myöntää NKR-viisumia erilliselle paperille, joten voi vierailla Azerbaidžanissa jälkeenpäin, mutta en voi vahvistaa sitä.

Kyllä, olen kuullut täsmälleen saman oikeastaan.
Voin vahvistaa vastauksen molemmat osat. Ensimmäinen osa omasta kokemuksestani, kun vierailin molemmissa maissa maaliskuussa 2012 samalla passilla. Paperille annetulle NKR-viisumille mielen ystävä vieraili siinä ja niin tapahtui. Mutta sinun on parasta varmistaa ja pyytää heitä antamaan se erilliselle paperille ennen kuin he liimaavat sen sisään! :)
Vielä yksi vahvistus!Olen turkkilainen opiskelija Dilijanissa, Armeniassa, ja itävaltalainen kollegani, jolla oli ** oleskelukortti ** Armeniassa, onnistui matkustamaan Bakuun edestakaisin.
#2
+8
VMAtm
2011-06-23 23:15:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän blogin mukaan sinun tulee yrittää välttää vierailemasta molemmissa maissa samalla passilla. Jos saat kaksi passi (esimerkiksi Israel ja USA), yritä päästä yhteen maahan yhdessä toisen kanssa ja toiseen passiin (kuten blogin kirjoittaja teki).

Pääongelma on mahdollista vierailulla Vuoristo-Karabahin tasavallassa. Se on rikos Azerbaidžanissa (laiton rajanylitys), joten vaikka olisit NKR: ssä, älä sano siitä sanaakaan . He eivät voi todistaa mitään ilman sanojasi. Ole varovainen ja onnea.

Hmm, minulla on vain yksi passi, mutta ajattelin myös päästä NKR: ään, koska uskon, että se on hyvä reitti Tbilisistä Kuwaitiin ...
No, kuten tiedän, sinulla ei olisi leimaa siellä, mutta ole varovainen matkan aikana
@Keyslinger Kiitos. Toivottavasti parannan englannin kieleni tällä sivustolla.
Jotkin maat antavat kansalaisilleen kaksi passiä, jotta he voivat vierailla maissa, jotka ovat ristiriidassa keskenään. Joten viisumi ja postimerkit NKR: ltä voivat olla yhdessä ja tulet Azerbaidžaniin toisen kanssa.
blogin URL-osoite on rikki.
@Farid Movsumov Kyllä, kirjoittaja poisti viestin. Kaikki mitä voit tehdä - google sen välimuistista: `site: puerrtto.livejournal.com 152718.html`
Tässä on [koko blogi osoitteessa archive.org] (https://web.archive.org/web/20130601011435/http://puerrtto.livejournal.com/152718.html?page=2&cut_expand=1).
Onko mitään syytä aliarvioida?
#3
+5
Շի րակ
2015-01-29 11:59:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Itse asiassa Vuoristo-Karabahin tasavallassa vierailu on rikos Azerbaidžanissa, mutta Armeniassa ei ole minkäänlaisia ​​ongelmia vierailun Azerbaidžanissa takia.

Kävin Armeniassa ystäväni kanssa, jolla oli azerbaidžanilainen viisumi passissaan ja Armeniassa he esittivät pari kysymystä hänen vierailustaan ​​Azerbaidžanista edessämme, sitten he päästivät hänet irti (olen armenialainen iranilainen ja ystäväni on iranilainen.)

Onko sinulla viitteitä tähän?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...