Kysymys:
Mitkä vuodenajat ovat parhaita vierailulle Ranskassa?
Darren Kopp
2011-06-22 04:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vieraillessani Roomassa Italiassa päädyin vierailemaan elokuun aikana, mikä näyttää olevan aika, jolloin suurin osa italialaisista on paennut kaupungista viileämmille alueille. Tämä oli mukavaa, koska liikennettä oli vähemmän, joten pystyimme liikkumaan paremmin. Samalla se oli todella melko kuuma, mikä ei ollut niin hauskaa. En todellakaan ole väkijoukkojen fani, mutta haluaisin mieluummin käsitellä väkijoukkoja kuin huonoa säätä ja vähemmän toimintaa.

Mitkä ovat ihanteelliset vuodenajat vierailla Ranskassa, erityisesti Pariisissa, tasapainottamalla säätä, väkijoukkoja (paikalliset ja turistit) ja käytettävissä olevia aktiviteetteja (festivaalit ja muut)?

Kahdeksan vastused:
#1
+16
nic
2011-06-22 05:05:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin kesää>.

Sää on lämmin, mutta ei liian kuuma , vähemmän kuin Italiassa tai Japanissa. Katso tämä vähimmäis- / enimmäiskaavio Nizzassa (celsiusasteina, 25 ° C = 77 ° F):

France Nice temperature

Kesällä turistikohteet ovat auki kaikkialla, myös etelässä, mitä lämpimämpi, sitä parempi.

Kesällä Pariisissa työskentelevät lähtevät etelään, mutta Pariisissa on edelleen paljon toimintaa, jopa enemmän kuin muina vuodenaikoina.

Useimmat festivaalit tapahtuu kesällä, varsinkin maaseudulla ( luettelo).

Muut vuodenaikaa voivat olla sateisia, mutta kesä ei yleensä ole. Katso vähäsateiset tilastot heinä- tai elokuussa:

France Nice rain

#2
+16
mteng
2011-06-22 07:45:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen joko touko- tai syyskuussa. Erityisesti Pariisissa on paljon ihmisiä kesä-, heinä- ja elokuussa opiskelijoiden ja perheiden kanssa, jotka voivat matkustaa vain noina kuukausina.

#3
+9
MattiSG
2011-11-01 17:08:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikki riippuu siitä, minne aiot mennä ja mitä haluat tehdä. Ranskassa on erittäin vahvat alueelliset erot sekä sää- että turismikausien aikana.

Pariisin osalta suosittelen vierailua elokuussa, jossa suurin osa paikallisista on lähtenyt kaupungista. Se on täynnä turisteja, mutta ihmisiä on silti vähemmän kuin muina vuodenaikoina, ja sää on hyvä. Sitten Pariisista voit mennä melkein mihin tahansa helposti junalla.

Festivaalien osalta Pariisissa on paljon niitä ympäri vuoden. Muu maa on yleensä paljon keskittyneempi kesäkaudella.

Antaakseni toisen esimerkin matkailukohteesta: päinvastoin suosittelen käymään Rivieralla vain hieman sesongin ulkopuolella, ts. toukokuun alku - puolet kesäkuusta tai syyskuu - lokakuu. Sää on edelleen ihana, mutta se on huomattavasti asutettavampi ruuhkaisilla rannoilla ja pikkukaupungeissa kuin kesäkuun ja elokuun välillä.

#4
+7
Elena Rementer
2011-09-05 12:12:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras aika vierailla Ranskassa on keväällä (huhti-kesäkuu) tai syksyllä (syys-marraskuu), heinä- ja elokuu ovat pahimmat väkijoukoille. Vieraile Ranskassa kevään tai syksyn aikana. Voit nauttia matkastasi tuolloin.

Olen täysin samaa mieltä, että tämä kattaa kaikki Euroopan suosituimmat kohteet. Hyvä temppu on suunnata toissijaisiin kohteisiin ruuhkassa ja tallentaa parhaat kohteet ruuhka-aikoina.
#5
+6
Rory
2011-07-11 14:49:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut, että monet ihmiset Ranskassa lomailevat elokuun aikana, ja siksi monet kaupat / yritykset suljetaan ja monet turistimajoitukset ovat kiireisiä ja varattuja.

Vietin ~ 2 viikkoa moottoripyörällä ympäri Ranskaa syyskuun 2 ensimmäisen viikon aikana, ja minulla ei ollut ongelmia majoituksen varaamisessa, pystyin vain ilmestymään klo 17.00 ja minulla oli huone yöksi. Sää oli myös edelleen melko lämmin.

#6
+4
user141
2011-10-26 00:34:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pariisissa marraskuun 4. viikonloppu, ylivoimaisesti. Sitten on riippumattomien "vigneronien" vuosittainen Salon du vin. Tämä tapahtuma on massiivinen ja todella vierailun arvoinen. Tuhannet viininviljelijät esittävät viimeisimmän sadon maun maistamiseksi.

Voit saada vaikutelman tapahtumasta täällä

#7
+3
Relaxed
2013-05-08 16:47:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet ihmiset tarjosivat hyödyllisiä neuvoja, mutta haluan painottaa, että sekä ilmasto että tekemistä koskevat asiat riippuvat paljon harkitsemastasi alueesta. Kesä (heinä-elokuu) tarjoaa lämpimimmät lämpötilat ja parhaat aurinkomahdollisuudet, mutta se on myös kausi, jolla on eniten kävijöitä ja joidenkin nähtävyyksien odotusaika on pitkä.

Minusta satunnaisesti myös sää on liian kuuma, joten että suosittelen harkitsemaan kevään (huhti-kesäkuu) tuloa. Monet lomahakuiset tilat avataan pääsiäisen jälkeen, sää on usein erittäin mukava ja voit todistaa "normaalin" elämän ilman suurta turistien määrää ja vähäistä aktiivisuutta kesästä lähtien. Hotellit tai vuokrat ovat myös halvempia. Samaan aikaan on olemassa huomattava huonon sään vaara, etenkin maan pohjois- ja länsipuolella sekä joissakin paikoissa (esim. Vuoristokeskuksissa), tämä on edelleen sesongin ulkopuolella, eikä mitään tapahdu.

#8
  0
user9256
2013-11-26 03:14:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mukava kaavio, joka puhuu puolestaan ​​(lämpötilojen ja sateiden perusteella):

enter image description here

Lähde: thesunnylife.net



Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...