Kysymys:
Tax Free, kun poistut EU: sta toisen maan kautta
Boten Anna
2016-11-06 16:02:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin kannettavan tietokoneen Alankomaissa, mutta aion lähteä EU: sta Italian kautta.

Kuinka saan veronpalautuksia tapauksessani?

Tarvitseeko minun leimata kuitini molemmille: Schipholin ja Milanon lentokentille?

Onko se sen arvoista? Vanhoissa laeissamme (en tiedä nykyään) paperityöt tarkoittivat, että minun oli maksettava arvonlisävero puoleltani, mikä tarkoitti yleensä maksamista enemmän, etenkin elektronisten tuotteiden osalta.
@RuiFRibeiro, kuten tiedän, riippuu asuinmaastasi. Kotimaassani se on sen arvoista)
üks vastaus:
Boten Anna
2016-11-06 16:17:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oikeastaan ​​löysin vastauksen, jos joku muu ihmettelee, onko se mahdollista, vastaus löytyi täältä.

Pitääkö minun poistua EU: sta heti maasta, josta ostin tavaroita? Ei. Voit ostaa arvonlisäverottomia tavaroita, vaikka aiot vierailla muissa EU-maissa ennen kuin palaat kotiin, kunhan tosiasiallisesti poistut EU: sta tavaroiden kanssa määräajassa. Sinun on saatava tullivirkailijan leimat asiakirjoihin EU: n poistumispaikasta - ei välttämätöntä samassa EU-maassa, josta ostit ne.

Ole varovainen, jos poistut EU: sta junalla! Saatat saada ALV-palautusasiakirjat leimattuina tietyillä lähtöasemilla. Saatat kuitenkin myös joutua poistumaan junasta EU: n viimeisellä asemalla saadaksesi tämän leiman. Myös muita menetelmiä voitaisiin käyttää (esim. Tullivirkailija saattaa nousta junaan).

Tämä riippuu junien reitistä ja kunkin EU-maan sisäisistä järjestelyistä.

Siksi neuvoo sinua kuulemaan etukäteen kansallisia viranomaisia ​​tai hyvitysyhtiötäsi konkreettisella reitillämme sovellettavista järjestelyistä.

Yksi nopea vinkki täällä. Vaikka Sveitsi on osa Schengen-sopimusta, se ei ole osa EU: n tulliliittoa. Jos satut ostamaan verovapaita tavaroitasi Alankomaissa, lennät Zürichiin ja sitten lentät Yhdysvaltoihin, erittäin mukava Zürichin tullivirkailija kertoo sinulle, ettei hän voi leimata paperisi. Kysy, mistä tiedän.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...