Kysymys:
Onko Venetsian rannalla viehättävä hotelli?
Colin Frankle
2011-08-20 02:37:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Emme pidä kromista ja peileistä, hienoista hotelleista. esim. Marriott on suunnilleen yhtä kaukana ihanteestamme kuin voisin kuvitella. Haluamme mieluummin jotain vanhanaikaista rentoa, pientä, perheystävällistä ja ystävällistä.

Voi kyllä ​​pidämme rannasta ja mieluiten olisimme lähellä sitä.

Miksi Venice Beach? Minulla on suhteita, jotka asuvat siellä.

üks vastaus:
Mark Mayo
2011-08-22 01:26:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suljin melkein tämän, koska "viehättävän" määritelmä on subjektiivinen ja epäselvä, mutta päätin antaa sille kuvan ja sisällyttää arvosteluita vierailijoilta, jotka ovat kuvanneet siellä olevia hotelleja "viehättäviksi". Tuloksena oli kaksi hotellia, joista toinen on todennäköisempi kuin toinen.

  • The Georgian Hotel - 1415 Ocean Ave., Santa Monica, CA 90401, kuvataan kuten "Erittäin viehättävä hotelli, upea sijainti laiturilla, suurin osa henkilökunnasta oli avulias" Trip Advisorissa.

  • Ikkunaluukut rannalla - 1 Pico Blvd, Santa Monica, CA 90405 kuulostaa parhaimmalta panoksellasi - "" Ikkunaluukut on upea hotelli rannalla, erittäin viehättävä vahva > ja huippuluokan. Aulan alue on hämärästi valaistu ja koristeltu kynttilöillä. Useita sohvia on sijoitettu enimmäkseen takan eteen, mikä tekee erittäin viihtyisästä illasta. "- kuten Yelp -sivustolta näkyy.

Toivottavasti auttaa!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...