Kysymys:
Onko avioliiton ulkopuolella tapahtuvaa seksiä koskevia lakeja vähemmän tiukasti noudatettu Dubaissa lomautetuille?
Andrew Grimm
2013-04-01 08:12:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime yönä huomasin uutisista, että Qantas vaihtoi pääkeskuksensa Singaporesta Dubaihin. (Qantas on sittemmin siirtynyt takaisin Singaporeen)

Smart Traveler muistiinpanoja Yhdistyneistä arabiemiirikunnista:

homoseksuaali teot ja sukupuoli avioliiton ulkopuolella: Homoseksuaaliset teot ja kaikenlainen sukupuoli avioliiton ulkopuolella ovat laitonta ja voivat johtaa ankariin rangaistuksiin, mukaan lukien vankeusrangaistukset ja sakot. Ulkomaalaisia ​​on vangittu seksiä ihmisten kanssa, joihin he eivät ole laillisesti naimisissa. Tosiasiallisia suhteita ja siviililiittoja ei tunnusteta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ja näiden suhteiden mahdollisia seksuaalisia tekoja pidetään avioliiton ulkopuolella olevana seksinä. Arabiemiirikuntien lakien vastainen on myös asuminen yhdessä tai jakaa sama hotellihuone vastakkaisen sukupuolen kanssa sellaisen kanssa, jolle et ole naimisissa tai läheinen sukulaisesi. Jos kirjaudut hotelliin pareittain, johto voi pyytää sinua todistamaan, että olet laillisesti naimisissa. Näitä lakeja sovelletaan yhtä lailla sekä Arabiemiirikuntien asukkaisiin että vierailijoihin.

Pitäisikö minun olettaa, että kun Smart Traveller sanoo, että lait koskevat yhtä lailla vierailijoita, myös ihmiset, jotka ovat vain lomautuksissa? Vai pitäisikö lakeja noudattaa vähemmän tiukasti lomautetuille?

Tausta: En aio harjoittaa homoseksuaalisuutta, aviorikosta tai haureutta Dubaissa, mutta en mieluummin en tukea taloudellisesti lentoreittejä, jotka altistaisivat muita matkustajia vankilaan.

Esimerkki siitä, että joku muu on huolissaan keskuksesta Dubai: http://www.smh.com.au/travel/travel-news/emiratesqantas-deal-warning-over-tough-justice-in-stopover-city-20120920 -26834.html
Olen hämmentynyt viimeisestä lausunnostasi - "En halua taloudellisesti tukea lentoreittejä, jotka altistaisivat muita matkustajia vankilaan" - he eivät ole. Jos päätät vierailla maassa, sinun on päätettävä noudattaa niiden lakeja ollessasi siellä. En sano, että olen heidän lakiensa kanssa samaa mieltä, mutta he ovat heidän * lakejaan, joten jos haluamme vierailla heidän maassamme, meidän on kunnioitettava heidän oikeuttaan laatia omat sääntönsä.
No, Mark, se menee vain niin pitkälle. Epäoikeudenmukaiset säännöt ovat edelleen epäoikeudenmukaisia. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että "meidän" ei pitäisi kunnioittaa Talebanin oikeutta pitää tytöt poissa koulusta tai Israelin oikeutta pidättää palestiinalaisia ​​omalta maaltaan. Ainoa asia, jonka meidän on hyväksyttävä, on se, että meitä kohdellaan heidän lakiensa mukaisesti tullessaan maahan, kuten sanot ensin.
@MarkMayo Jos joku on menossa Eurooppaan Australiasta, aikovatko he vierailla Dubaissa?
@AndrewGrimm Jos keskuksen sijainti valitaan lentoyhtiön perusteella, lentoyhtiön valinta tarkoittaa myös keskuksen valintaa. Koska QANTAS on valinnut aktiivisesti Dubain Singaporen sijasta, myös he ovat aktiivisesti päättäneet hyväksyä kyseisen maan asettamat ehdot. FWIW Singapore on myös aiemmin pannut täytäntöön joitain suhteellisen drakonisia lakeja. esim. miehet, joilla on pitkät (määritelmänsä mukaan) hiukset yhdessä vaiheessa, saivat pakollisen aliarvostuksen. [Viime vuosina useissa Singaporen vierailuissa en huomannut mitään pakotettuja rajoituksia "normaalille" käyttäytymiselle.]
Sanot "layover". En tiedä tarkoitatko, että matkustajat ovat selvittäneet tullit. Jos he eivät ole, he ovat kansainvälisessä rajussa ja paikallisia lakeja ei todennäköisesti sovelleta niin täydellisesti. Toisin sanoen automaattisen aseen tuotanto ja käyttö voivat johtaa siihen, että viranomaiset noudattavat laillisten rajojen hienoja eroja. Muut toimet saattavat herättää vähemmän huomiota.
@MastaBaba joo, kuten sanoin, meidän on kunnioitettava heidän * oikeuttaan * laatia sääntöjään, mutta meidän ei tarvitse pitää niistä, joita he tekevät. Meidän on kuitenkin hyväksyttävä, että jos päätämme vierailla heidän maassamme, meidän on noudatettava heidän sääntöjään riippumatta siitä, kuinka drakonia / väärä ne saattavat tuntua meille.
Kukaan ei pakota sinua tulemaan Dubaihin, jos et pidä siitä, että säännöt eivät mene .. Säännöt ovat väärät näkökulmastasi, sama asia pätee myös meihin, mielestämme säännöt ovat epäoikeudenmukaisia ​​... Joten kasvaa ja oppia hyväksymään toiset tai yksinkertaisesti älä mene muiden luokse.
@MastaBaba ja siellä tulet "vain" -määritelmään. Ainakin yksi mainitsemistanne kohdista on erittäin kiistanalainen, mitä kutsutte "palestiinalaiseksi maaksi", ei ole kovin monille ihmisille, esimerkiksi minulle ja jokaiselle planeetan juutalaiselle.
@RussellMcMahon: n paikallisia lakeja sovelletaan lentokentillä myös tullin ohi.
Ihmiset, ota se jutella!
En saa kaikkea tätä hälinää ... Ilmeisesti "lentoreittejä, jotka altistaisivat muita matkustajia vankilaan", ei pidä ymmärtää kirjaimellisesti, koska vankilan riski on olemassa missään maassa. Kieltäytyminen käyttämästä tiettyä lentoyhtiötä tai reittiä näyttää mielestäni yhtä hyvältä tavalta protestoida jotain kuin mikä tahansa muu. (Henkilökohtaisesti kieltäydyn käyttämästä mitään Persianlahden liikenteenharjoittajista niiden suhteellisen houkuttelevista hinnoista huolimatta samoista syistä.)
Olisit voinut jättää viimeisen kappaleen kokonaan pois kysymyksestä ja muotoilla itse kysymyksen uudelleen avataksesi sen kaikille matkailijoille pitämällä politiikkaa (ja siitä johtuvaa poliittista asettelua) poissa kommenteista ja vastauksista. _Miksi_ haluat matkustaa (_tai mikä tärkeämpää_ ei halua matkustaa) mihin tahansa määränpäähän, tämän SE: n säännöt eivät kuulu aiheeseen. Emme saa kysyä_ miksi haluat välttää matkustamista, anna vain neuvoja kysymyksesi suhteen.
@AndrewGrimm En ole koskaan vastannut. Kyllä he ovat. Voit lentää vähemmän rahaa Bangkokin, Hongkongin, Singaporen, Kiinan tai jopa Yhdysvaltojen kautta, ja nämä ovat vain kulkemia reittejä.
@MarkMayo pidä mielessä, että kaikki eivät ole yhtä asiantuntijoita reittien valinnassa kuin sinä.
@AndrewGrimm ei todellakaan ole asiantuntija lentämään muiden ohitse - suurin osa suurimmista lentoyhtiöistä kulkee näitä reittejä.Jopa Qantas muuttuu nyt Dubaissa Singaporeksi keskuksena.
Kaksi vastused:
uncovery
2013-04-01 16:11:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lakia sovelletaan, kun kosketat maan maata. Ainoa tapa kiertää olisi mennä ulkomaan suurlähetystöön. Ei ole eroa kuinka kauan olet siellä tai missä asut.

Tämän lisäksi paikat, joissa ulkomaalaisten liikenne on erittäin vilkasta, ilmoittavat sinulle mahdollisuuksien mukaan, jos yrität tehdä jotain laitonta. Joten jos Arabiemiirikunnissa on kaksi kaveria kirjautumassa samaan hotellihuoneeseen, voit olla varma, että saat kommentin, että tämä ei ole sallittua. Tämä ei tarkoita sitä, että he eivät voi antaa sinulle kahta huonetta aivan vierekkäin - olipa kyseessä edes kätevä yhdistävä ovi.

Mitä tulee "paljastaviin matkustajiin": maat, joihin sovelletaan tiukkoja lakeja, kuten Singapore ja keskiosa. Idässä minulla on ollut kokemusta siitä, että usein sinua neuvotaan hyvin avoimesti syistä, joiden vuoksi voit ampua tai elinkautiseen vankilaan (huumeista jne.) Jo lennon aikana.

Olen yleensä kokenut, että kun se tulee sukupuoleen &-alkoholi, useimmat maat, jotka ovat melko tiukkoja sen suhteen, tarjoaa yhden tai toisen tavan kiertää asetusta - niin kauan kuin olet huomaamaton ja vielä enemmän, jos olet ulkomaalainen. Edellyttäen, ettet jätä evästemurua, jota virkamiehet voivat seurata, kuten kaksi kaveria, jotka lähtevät samaan hotellihuoneeseen.

sama hotellihuone on yleensä hieno, he vain antavat sinulle huoneen, jossa on 2 yhden hengen vuodetta. Jos se tapahtuisi useammin kuin kerran järjestetyillä matkoilla tai matkustellessani isäni kanssa (ja ei, en ole homoseksuaali, mutta hotellin henkilökunta ei tietäisi sitä, koska he eivät koskaan kysy).
MastaBaba
2013-04-01 14:53:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet lomautuksessa ja et tule maahan, ts. et käy maahanmuuttoa, voit odottaa, että lakia ei noudateta yhtä lailla.

Heti kun olet muuttoliikkeen läpi , odottaa sen tekevän, vaikka edes käytännössä huomaat, että tätä tiettyä lakia Arabiemiirikunnissa ei ole liian tiukasti pantu täytäntöön vierailijoille tai asukkaille, mutta se voi olla. Jos aiot yöpyä muutaman yön hotellissa ja harrastaa kovaa seksiä tyttöystävän kanssa, saatat löytää itsesi karkotetuksi. (Huomaa, että minulla ei ole kovaa näyttöä tälle, mutta muistan kaikki tapaukset, joissa ulkomaalaisia ​​syytettiin millään tavalla Arabiemiirikunnissa laittomasta seksuaalisesta käyttäytymisestä jotenkin todellakaan yrittämättä olla hienovarainen.)

Ei ole varma, että se on oikein - monissa tapauksissa lakeja sovelletaan sinuun myös lentokentän kauttakulkuliikenteessä
En ole varma, että olen nähnyt paljon hotelleja kauttakulkuvyöhykkeen sisällä, joten voit pysyä siellä ilman maahanmuuttoa. Ja jos on, olisin erittäin yllättynyt, jos kyseisen maan lakeja ei sovelleta siellä.
Te olette oikeassa: lakeja sovelletaan, mutta niitä ei todennäköisesti noudateta yhtä tiukasti kuljetuksen aikana. Vaikka en suosittelisikaan harrastamaan seksiä vaikkapa vaunun tai poikaystävänne kanssa esimerkiksi liikennekylpyhuoneissa.
Dubain lentokentällä on [hotelleja kauttakulkualueella] (http://www.dubaiairport.com/en/passengers/AirportServices/Pages/DubaiInternationalHotel.aspx), joten voit laukaista ongelmat edes selvittämättä maahanmuuttoa!
Se voisi melkein olla kafkaesque setup! :)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...