Kysymys:
Voiko J1-viisumilla Yhdysvalloissa asuva muu kuin Yhdysvaltojen kansalainen matkustaa Kuubaan?
Luffy
2013-06-21 05:41:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen Yhdysvaltojen ulkopuolella oleva J1-viisumin kansalainen ja harjoittelen Yhdysvalloissa. Haluaisin tietää, onko minun vielä mahdollista matkustaa Kuubaan esimerkiksi charter-lentojen kautta Miamissa.

Koskeeko minua samoja rajoituksia kuin Yhdysvaltain kansalaisia? Voinko palata maahan uudestaan ​​Havannasta saapuessani?

Lisäksi minulla on J1-viisumi. Voisiko minun palata uudestaan ​​Havannasta saapuessani?
Hylätty? Luultavasti ei, mutta odottaa olevan melko pitkä ja tuskallinen paluumenettely.
üks vastaus:
Mark Mayo
2013-06-21 05:49:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, et ole sen alainen - Yhdysvallat on asettanut kauppasaarton Kuuban-matkoille kansalaisilleen. Sinulla saattaa kuitenkin olla vaikeuksia löytää lento Yhdysvaltoista, koska kaupalliset lennot eivät yleensä lennä sinne.

Olen kuullut tilauslentojen tekevän, mutta yleisin reitti on Kanadasta tai Meksiko - lennä sinne ensin ja muodosta sitten yhteys Havannaan.

Tässä on kysymys siitä, että monet lentohakukoneet (esim. Kajakki) eivät näytä sinulle lentoja, mutta onneksi on vielä muita sivustot, jotka voivat näyttää käytettävissä olevat lennot.

Selkeyden vuoksi Yhdysvaltojen kansalaisia ​​ja _pysyviä asukkaita_ rajoittaa kauppasaarto: http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/Programs/Documents/cuba.txt
J1 on vaihto-opiskelija.
Jos haluat joskus muuttaa vihreäksi kortiksi, se ei välttämättä auta asiaasi, kun he näkevät passiisi Kuuban leiman. (Vaikka matkustin Kuubaan asuessani Britanniassa, sain vihreän kortin ongelmitta.)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...