Kysymys:
Miksi joku lentokentällä pyysi passiani ja kirjoitti tietoni kirjaan?
Hopeizm
2018-04-23 07:16:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tänä vuonna 18 ja menen Koreaan kolmannen kerran. Kerran viime vuonna, kahdesti tänä vuonna. Tällä kertaa sain leiman lentolippuun: se leimattiin, kun siirryin kotimaan lennolta kansainväliselle lennolle. Ja sitten pian sen jälkeen, kun skannasin laukkuni, upseeri pyysi minulta passiani. Hän otti sen ja kirjoitti tietoni kirjaan, ja oli muitakin nimiä, mutta en voinut keskittyä, koska mietin vain, olenko tehnyt jotain väärin.

Ehkä se oli väärä liike, mutta kysyin jos siellä oli ongelma, ja upseeri sanoi, että hän valitsi heidät vain satunnaisesti eikä huoleen. Aion tavata poikaystäväni ja olen vain hermostunut, etten ehkä tavata häntä.

Kaksi vastused:
Crazydre
2018-04-23 09:37:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ei ole harvinaista joissakin maissa: Minua on pyydetty näyttämään henkilöllisyystodistukseni kerran Kutaisin lentokentän vartioinnissa.

Se oli satunnainen tarkistus, ja he saattavat merkitä sinuun tiettyjä yksityiskohtia. . Toisin sanoen, ei syytä huoleen.

Johns-305
2018-04-23 10:33:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähän ei ole mahdollista vastata lopullisesti kysymättä joku, joka työskentelee lentokentällä. Mutta älä huoli, on monia, monia päteviä syitä, joilla ei ole mitään tekemistä kanssasi. Joitakin mahdollisuuksia:

  • Hän vain tarkisti, että sinulla on voimassa olevat matkustusasiakirjat, mutta hänen on kirjattava ne osoittamaan, että hän tosiasiallisesti vahvisti ne.
  • He keräävät satunnaisia ​​asiakirjanumeroita joidenkin muiden järjestelmien suorituskyvyn tai toiminnan varmistamiseksi.
  • He ajoittavat satunnaisia ​​matkustajia poistumis- / sisäänmenoprosessin kautta.

Tällaisia ​​asioita tapahtuu koko ajan. Jos sinulla olisi "ongelmia", he eivät anna sinun vain kävellä pois.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...