Kysymys:
Kuinka pääsen eroon I-94: stä?
Aditya Somani
2014-05-30 08:02:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toukokuussa 2013, kun tulin Yhdysvaltoihin F1-viisumilla, I-94 oli leimattu ja pieni kortti nidottu passiin. Kun lähdin uudestaan ​​elokuussa, he olivat jo lopettaneet lomakkeen ja siirtyneet verkkoon, joten he eivät koskaan ottaneet sitä takaisin.

Tämän vuoksi he eivät valitettavasti koskaan ottaneet sitä pientä palaa I-94: stä takaisin. Kun palasin Yhdysvaltoihin näiden aikojen jälkeen, en tarvinnut I-94: tä.

Joten nyt pohjimmiltaan olen jumissa passissani olevan I-94-tynkän kanssa, eikä minulla ole aavistustakaan, mitä sen kanssa tehdä . Kuinka minun pitäisi käsitellä tätä ongelmaa?

Tarkoitatko melkein neliömäistä paperia, jossa on painetut tiedot, vai vain kapeaa tyhjää paperia, joka on vielä niputettu passiisi?
@GregHewgill. Haha. Tietysti melkein neliön muotoinen paperi täyttää sen täyden leiman ja kaikki.
Ok. Minulla oli kerran passi täynnä pieniä tyhjiä nitottuja palasia. :)
@GregHewgill Haha. Tiedän mitä tarkoitat. Ne jotka heitän pois. Tästä on kuitenkin tulossa iso kipu takapuolessa.
Kolme vastused:
Doc
2014-05-30 08:22:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melkein varmasti "poistumisesi" tallennettiin, kun poistut maasta, vaikka he eivät ottaneet korttia. Lentoyhtiö toimittaa nämä tiedot Yhdysvaltain hallitukselle, ja niitä seurataan käyttämällä tätä pikemminkin kuin itse I-94: tä (tämä on yksi syy siihen, että I-94-kortteja ei enää käytetä lentoon tultaessa).

Voit vahvistaa tämän siirtymällä CBP I-94 -sivustolle ja napsauttamalla "hanki heidän I-94-numeronsa". Voit sitten pyytää "Matkahistoriaa", joka näyttää kaikki Yhdysvaltain sisään- ja uloskäynnit.

Jos poistumisesi on kirjattu oikein, voit yksinkertaisesti heittää pois I-94: stä.

Jos poistumista ei ole kirjattu oikein, mutta sinulla on myöhempiä sisäänkäyntejä / poistumisia (mikä kuulostaa sinulta), voit myös heittää I-94: n turvallisesti - mutta ehdotan, että säilytetään kopio kaikista "todisteista" johon olet kertonut lähtiessäsi Yhdysvalloista tälle matkalle (esim. kopiot lentoreiteistä, lipuista jne.) siltä varalta, että siitä tulee koskaan ongelma - vaikka sen todennäköisyys onkin erittäin alhainen.

Yleisempänä vastauksena voit lähettää I-94: n takaisin Yhdysvaltain DHS / CBP: lle, jos sinulla ei ole myöhempiä merkintöjä Yhdysvaltoihin, kuten tässä kuvataan.

Tarkistin verkkosivuston aiemmin ja olen varma, että viimeinen vierailuni elokuun ja joulukuun 2013 välillä kirjattiin. En ole kuitenkaan aivan varma, kuinka historiaa tarkistetaan.
Okei, joten tarkistan juuri, ja verkkosivusto näyttää minulle ennätyksen siitä, että kirjoitin elokuussa 2012, lähdin joulukuussa 2012 ja tein saman samalla vuonna 2013. Se ohittaa kokonaan yhden ennätyksen siitä, että tulin toukokuussa 2013 ja lähdin elokuussa 2013, missä tulin myös elokuussa 2013. Mitään apua?
PS: Toukokuusta elokuuhun 2013 on virheellinen ennätys sekaisin I-94: llä
user102008
2014-05-31 03:57:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

tämän CBP: n usein kysytyn kysymyksen nykyisen version mukaan:

Jos matkustaja lähtee lentokentän tai meren kautta, hänen ei tarvitse kääntyä muodossaan, koska tulli- ja rajavartiolaitos (CBP) saa tiedot lentoyhtiöiltä sähköisesti.

Nämä tiedot voivat kuitenkin koskea vain lähtöjä nyt (vuoden 2014 puolivälissä) eikä aikaisemmin kuin elokuussa. 2013. Muistan lukeneen jostakin aikaisemmasta, että sinun pitäisi antaa se takaisin, jos sait paperin I-94, kun tulit sisään, mutta ei, jos kirjoitit sähköisellä I-94: llä.

Joka tapauksessa se todennäköisesti ei ole haittaa lähettää se joka tapauksessa ilmoitettuun osoitteeseen, matkatodistuksella, ja myös pitää pysyvästi lentomatkakortit näiltä matkoilta tulevaisuudessa, kun haet Yhdysvaltain viisumia ja tulet Yhdysvaltoihin

Greg Hewgill
2014-05-30 08:17:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jätän aina nidotut kannot ja mitä muuta passiin, enkä sekoita niitä. Sinun tapauksessasi seuraavan kerran saapuessasi Yhdysvaltoihin maahanmuuttovirkailija ottaa todennäköisesti jäljellä olevan I-94: n (ja ehkä kysy, mitä tapahtui, kun todella lähdit vierailulta). Jos he eivät ota sitä, he eivät todennäköisesti välitä, koska he ovat siirtyneet sähköiseen järjestelmään.

Olen palannut ja lähtenyt Yhdysvalloista kahdesti, joskaan ne eivät näytä velvoittavan. Ehkä yritän pyytää upseeria ensi kerralla, mutta en voi periaatteessa "heittää" sitä oikein?
Jos he eivät ota sitä, voit varmasti kysyä heiltä, ​​voitko heittää sen pois.
Mutta tämä vaatii minua odottamaan paluuhetkeen asti :( Mietin, olisiko jokin konkreettinen ratkaisu ehdottoman varma, joka kertoisi minulle, voinko vai ei voi heittää sen pois.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...