Kysymys:
Mitä on rahojen pysäköinti Yhdistyneen kuningaskunnan viisumihakemusten yhteydessä?
pbu
2016-02-06 18:25:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin jostain, että pankkitililläsi oleva "rahojen pysäköinti" viime hetken ajan pidetään konsuliedustajien "lievänä petoksena", mikä voi johtaa hylkäämiseen.

Selittäkää, miksi "rahoittaa pysäköinti" pankkitiliäsi pidetään lievänä petoksena ?. En näe mitään syytä miksi tässä on jotain vikaa. Ihmiset voivat vapaasti tehdä mitä haluavat pankkitilillään (esim. Voivat jopa lainata varoja perheeltä) matkustamiseen.

Uskon, että viisumivirkailijat etsivät aina useita syitä viisumin epäämiseksi.

Uskon, että viisumivirkailijat yrittävät kertoa * aidoille matkailijoille * laittomilta maahanmuuttajilta *. Joissakin maissa on noudatettu väärinkäytöksiä varovaisuuden suhteen, toisissa on noudatettava suurempia riskejä, mutta ** useimmissa ** maissa on matkailuala, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi.
Kun aloitin noin vuonna 1997, näin kieltäytymisen varojen pysäköinnistä, ja melkein 20 vuotta on kulunut, ja ihmiset tekevät siitä vielä! Joten mielestäni on oikeudenmukaista sanoa, että se on 'pysyvä tila'. Kysymyksesi tarjoaa hyvän johdannon käsitteeseen. Huomaa myös, että "varojen pysäköinti" on TSE-ammattikieltä kuvaamaan kyseistä strategiaa ja termiä ei ole muualla.
@GayotFow Onko Yhdistyneen kuningaskunnan virkamiehillä (tai minkä tahansa muun maan virkamiehillä) termi "varojen pysäköinti"?
@phoog anteeksi viivästyksestä, huomasin juuri pingisi."Funds Parking" on tässä täysin keksitty termi strategian määrittelemiseksi.UKVI ei käytä sitä, eikä kukaan tiedäni käytä sitä TSE: n ulkopuolella.Etymologia tulee sijoituspankista (minulla on pitkä tausta), katso lisätietoja osoitteesta http://www.investopedia.com/terms/p/parking.asp.Ja muuten, "Rento" -vastaus osuu siihen.Ja TSE on AFAIK-termin ainoa käyttäjä.
@GayotFow antaa minun muotoilla kysymys uudelleen: Kuinka joku UKVI: ssä kuvailisi jollekin muulle UKVI: lle tilannetta, jossa hakija on lainannut joukon rahaa pankkitilinsä lisäämiseksi?Eikö ole tiivistä termiä?Pitäisikö heidän vain sanoa "näyttää siltä, että hakija on lainannut rahaa pankkitilin lisäämiseksi"?
@phoog etkö nauttinut tuosta kommentista?No, ei, he eivät käytä tiettyä termiä edes koulutusmateriaaleissaan.Usealla ECO: lla, jonka olen puhunut, on nopeuskoodeja, ja nämä ovat esimerkiksi ud, dna, f24 ja merkityksettömiä symboleja, niillä on termi "väliintuva omistautuminen", mutta se tarkoittaa jotain muuta.hth
üks vastaus:
Relaxed
2016-02-06 18:35:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi syy tulo- ja varavaatimuksiin on, että konsulaatit haluavat tietää, kuinka vakavaraiset hakijat ovat (saadakseen selville, ovatko heidän suunnitelmansa uskottavia ja kuinka todennäköisesti he työskentelevät laittomasti tai jopa päättävät olla palaamatta asuinpaikkaansa) . Siksi konsulaatit eivät halua vain nähdä käteistä, vaan myös arvioivat hakijan taloudellisen tilanteen useiden kuukausien aikana (tulot jne.).

"Varojen pysäköinti" tarkoittaa rahan hankkimista vain näiden olosuhteiden peittämiseksi. Puhumme rahasta, jota käytetään tilien pehmustamiseen muutaman päivän ajan, eikä edes ole henkilön käytettävissä matkan aikana. Kyse on oikeastaan ​​koko prosessin kukistamisesta, jonka tarkoituksena on lopulta vetää hakijan henkilökohtainen tilanne melko perusteellisesti. Joten et voi odottaa, että ihmiset, jotka suunnittelivat ja johtavat tätä prosessia, suhtautuvat siihen hienosti.

On selvää, että ihmiset, joilla ei ole keinoja, tuloja ja sidoksia maahansa (kuten työ tai yritys ...), eivät ole erityisen tervetulleita Isossa-Britanniassa ja muissa rikkaissa maissa. Mitä konsulaatit rakastavat nähdä, on vakaa työpaikka, jolla on hyvät tulot pankkisiirrolla, mikä osoittaa selvästi, että sinulla on tarpeeksi rahaa matkan tekemiseen ja haluat palata maasi. Se ei ole erityisen "mukavaa", mutta viisumihakemus on luonteeltaan sellaista.

Toisaalta rahojen lainattaminen perheeltä ei ole kiellettyä sinänsä , mutta sinun on silti dokumentoitava omat tulosi perusteellisesti ja ota huomioon äkillinen käteistalletus. Ongelmana on, että näyttää paljon siltä, ​​että olet hankkinut rahaa vain saadaksesi itsesi näyttämään rikkaammalta kuin todellisuudessa ja lisääksesi mahdollisuuksiasi saada viisumi. Konsulaatti haluaa myös tietää, että sinä (ja perheesi) hankit rahat laillisesti eli et ole mukana rikollisessa toiminnassa, rahanpesussa jne. Ja käteistä on paljon vaikeampaa jäljittää, joten se on toinen syy, miksi suuria käteistalletuksia on parasta välttää.

Ei siis ole järkevää väittää, että ihmiset "voivat tehdä pankkitilillään mitä haluavat". Yksinkertaisesti sanottuna he eivät ole. Jos haluat viisumin, sinun on alistuttava melko tunkeilevaan prosessiin ja hyppää läpi monien vanteiden. Se ei tarkoita, että se olisi miellyttävä tai täysin oikeudenmukainen, mutta koko prosessin on tarkoitus toimia tällä tavalla ja se, että käteistalletuksia paheksutaan, on pieni yksityiskohta tässä kaikessa.

Siellä on muuten hienovarainen syy miksi rahan saaminen perheeltä näyttää huonommalta kuin luulisi. Joissakin maissa ei ole ennennäkemätöntä, että perhe rahoittaa kirkkaimpien lastensa koulutuksen, heittäen heidät hankkimaan viisumin johonkin Euroopan maahan, saa jotenkin paremman elämän siellä, mutta myös lähettää rahaa takaisin. Vaikka tämä tarkoittaisi aloittamista opiskelija- tai vierailuviisumista ja keinojen etsimistä toisen aseman turvaamiseksi tai oleskelua laittomasti maassa jälkikäteen. Ja maat, joilla on rajoittava maahanmuuttopolitiikka, kuten Yhdistynyt kuningaskunta, eivät pidä tätä myönteisenä.

Tästä näkökulmasta joku, jolla jo on rahaa, jättämät lapset jne., On "vähäriskinen" hakija, he ovat eniten todennäköisesti säännöllinen turisti, joka viettää rahaa maassa ja lähtee suunnitellusti. Mutta joku, jolla ei ole tilannetta, on todennäköisesti valmis kokeilemaan onneaan kaikin mahdollisin tavoin. Ja koska viisumin ja riittävän rahan hankkiminen matkan jne. Maksamisesta ei ole vähäpätöistä, muu perhe odottaa jotain vastineeksi ja voit joutua painostamaan sinua olemaan pettymättä. Konsulaatille perhelaina, jota pidät harmittomana apuna, voi siten saada sinut näyttämään jopa todennäköisemmältä rikkovan viisumin ehtoja.

"Ongelma on siinä, että se näyttää paljon kuin pysäköinti. Tämä on tärkeä huomioitava asia. Jos sukulaisesi antaa sinulle rahaa käytettäväksi matkallesi, näyttää melkein samalta kuin jos sukulaisesi lainaa sinulle rahaa pankkitililläsi viisumihakemuksesi näyttämiseksi paremmalta. Asiakirjoista katsomalla ei ole mitään keinoa tietää, odottaako sukulainen rahaa takaisin vai odottaako hän mitään vastineeksi.
+1, hyvä selitys. Huomaa, että viisumien yhteydessä käytetty rahojen pysäköinti on termi, joka on luotu täällä TSE: ssä strategian selittämiseksi. Termiä ei tietysti ole muualla. Jos näin tapahtuu, se vektoroitiin TSE: stä. Haun "rahojen pysäköintiviisumi" PITÄISI palauttaa TSE: n parhaana osumana. Pääomamarkkinoilla "varojen pysäköinti" tarkoittaa suunnilleen samaa, mutta se on rikollista toimintaa.
[Hyvä linkki graafiseen selitykseen] (http://travel.stackexchange.com/questions/66104/should-i-submit-bank-statements-when-applying-for-a-uk-visa-what-do-they- sano-ab)
@GayotFow: Olen kuullut siitä yli 10 vuotta sitten, vaikka en ole täysin varma, että samaa termiä käytettiin.Tiedän joukosta ihmisiä, jotka keräsivät kaikki rahansa yhteen, joten yksi heistä haki viisumia, lähetti kaikki rahat seuraavan henkilön tilille, joka sitten haki ja välitti rahat uudelleen ja niin edelleen.Ja lopulta he olivat yllättyneitä siitä, että heiltä evättiin.Vastauksessa todetaan, että tällaisten asioiden todentaminen ei ole oikeudenmukaista ... mutta jos haluat työskennellä siellä, sinun on haettava työviisumia.Jos haet turistiviisumia, mutta sitten valehtelet, he voivat vapaasti hylätä sinut.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...