Kysymys:
Miksi ostaa ensimmäisen luokan lippu eteläisissä junissa?
Ulkoma
2019-10-20 19:21:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen matkustanut säännöllisesti etelään ja haluaisin tietää, mitä hyötyä on ensimmäiseen luokkaan siirtymisestä, koska minusta tuntuu siltä, ​​ettei siellä ole ketään

Vaikka palveluissa tai tiloissa ei olisikaan eroa, enemmän maksaminen johtaa yleensä tyhjempiin ja hiljaisempiin tiloihin.Ainakin näin näyttää toimivan Hollannissa.
Onko vakioluokka neljä poikki vai viisi poikki käyttämissäsi junissa?
@PatriciaShanahan En muista, mutta junat menevät Hastingsiin, Malmiin, Hayward Heathiin (missä junat jakautuvat) ja Lewisiin.
@Calchas "parantunut todennäköisyys", joka on hullua?Se ei ole edes "taattu paikka"
Se voi johtua ei-ilmeisistä kaupallisista syistä.Jos esimerkiksi ostat ensimmäisen luokan lipun Glasgow'sta Brightoniin, matkustat Virgin West Coastilla Lontooseen ja sitten Southernista Brightoniin.Ehkä tarjoamalla nimellisesti ensimmäisen luokan, Southern saa suuremman osan ensimmäisen luokan lippumyynnistä, vaikka kyseinen myynti saattaisi tapahtua Virginin ensimmäisen luokan palvelun eikä Southernin perusteella.En voinut selvittää, kuinka ensimmäisen luokan hintojen tulot jaetaan, joten tämä on spekulaatiota.
@Ulkoma Muutin kommenttini vastaukseksi.Mutta ei, huomasin yllätyksekseni, että paikkaa ei taata laissa, mutta useimmat TOC: t tarjoavat hiljaa palautuksen takaisin vakioluokkaan, jos valitat paikan puutteesta.
Monilla lähiliikenteen linjoilla kiireisinä aikoina junilla ei ole teknisesti 1. luokkaa, eteläinen on myös yksi niistä. Ellei aio riitautua matkustajan kanssa, pidä rauha. Ja olisi typerää päivittää, jos et pystytaataan paikka.Ja ei eteläisellä alueella.Ne ovat samat istuimet kuin muut, vain ensimmäisen luokan logolla.
-1
Joten sinun ei tarvitse matkustaa oikkien kanssa normaalisti.
Kaksi vastused:
Calchas
2019-10-20 21:45:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Istumapaikkojen todennäköisyys ruuhka-aikoina on parantunut ja (mielestäni) mahdollisuus hiljaisempiin tai jopa poissaoleviin kumppaneihin ruuhka-ajan ulkopuolella. Se on melkein se; kovassa tuotteessa ei ole eroa eikä puhuttavasta pehmeästä tuotteesta.

Tätä tasapainottaa nyt hyvin pieni ensimmäisen luokan osa, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on satunnaisesti jakautunut ensimmäisen luokan matkustajia, se ei vie monia ihmisiä täyttämään sitä edes hiljaisella palvelulla, ja joskus voit myös siirtyä vakiovalmentajan tyhjään osaan.

Monille meistä mahdollisuus hiljaiseen paikkaan istua lukemaan tai työskentelemään on muutaman ylimääräisen kilon arvoinen tunnin tai pidemmällä matkalla. Silti jopa minä, joka arvostan tätä tarpeeksi matkustellakseni melkein koskaan tavallisessa luokassa pitkällä matkalla, ajattelee, että Southernin ensimmäinen luokka on vähän vitsi, ja olen lopettanut ostamisen ensin eteläisistä palveluista. (Olen samalla tavoin tyytymätön uusiin South Western Rail -vaunuihin, joissa on 2-2 ei-kallista ensimmäistä paikkaa. Luulen, että se on iso alennus.)

Muistan, että kuljettaja haluaisi mieluummin poista ensimmäisen luokan osa kokonaan, mutta se on kielletty sen franchising-sopimuksessa.

Joillakin ihmisillä on oikeus matkustaa ensimmäiseen luokkaan työnantajaltaan matkustaessaan työhön (esim. Vanhemmat virkamiehet).Joten jos sitä tarjotaan, he saattavat maksaa siitä, vaikka sillä olisi melkein nolla hyötyä.Jos Southern ei tarjoa sitä, he jättävät rahaa pöydälle.
@MJeffryes Se on totta, mutta yhdessä luokassa edut ovat alentuneiden lipputarkastusten vähentynyt tarve (korvaa henkilöstö automaattisilla esteillä) ja tavallisten luokan lippujen haltijoiden kapasiteetti kasvaa.Southernille epäilen, että raha on kausilippuina, vähemmän kertaluonteisia matkoja.Monet Lontoon lähiliikenteen palvelut muilla operaattoreilla ovat nyt vain vakioluokkaa.Mutta tämä on vain spekulaationi.
Cambridge-London -liikenteessä en ole nähnyt lipputarkastajaa vuosien varrella, mutta heillä on silti ensiluokkainen palvelu.Oletan, että he eivät välitä panemaan sitä täytäntöön, kun hyödyt ovat niin vähäiset.
Se on samanlainen useimmissa Saksan paikallis- ja aluepalveluissa, joissa on 1. luokan osastot.Istuimet ovat samat ja ainoa etu on, että löydät todennäköisemmin vapaan istuimen ruuhka-aikoina tai sinulla on muuten enemmän tilaa.
Thameslink-junissa on (pieni () ensimmäisen luokan osa molemmissa päissä. Junan takana oleva osa poistetaan aina luokituksesta - matkustan aina ensimmäisellä luokalla tarvitsematta maksaa siitä matkoilla.
Melko tietyissä useimmissa junissa on suurempi osuus ihmisistä, joilla ei ole lippua ollenkaan kuin ensimmäisen luokan lippu, joka istuu ensimmäisen luokan osassa näinä päivinä.
@MJeffryes Olen nähnyt lipputarkastajia samalla reitillä, mutta teen sen yleensä viikonloppuisin.GWR: n uusissa IET-lennoissa (Lontoo-Cardiff / Swansea) useimmissa junissa on aluksella olevat lipputarkistukset ja esteitä enintään / kaikilla pysähdyksillä.Olisi triviaalia muodostaa yhteys junasta, joka nousee asemalle ilman esteitä.
Odotin puoliksi siitä, että vastauksella olisi viittaus bussivaihtopalveluihin, mutta ehkä Southern on parantunut ja sillä on nyt junia.
Olen junassa tällä hetkellä.Se on pakattu ja ensimmäisen luokan luokitus on poistettu.Valkokaulus posh kaveri tekee kohtauksen, koska hänellä on ensimmäisen luokan lippu, mutta hänelle ei ole tyhjää paikkaa miehittää .... mukava ..
user89966
2019-10-20 19:52:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä video tarkasteli ensiluokkaista luokkaa, ja tässä ovat edut:

  • lukuvalot
  • pistorasiat
  • Parempi yksityisyys
  • Enemmän tilaa
  • Ylellisempi kokemus
  • Parempi esitys

Mutta ollakseni rehellinen, lyhyemmällä matkoilla ja jopa pidemmillä matkoilla se ei mielestäni ole sen arvoinen.

Olen tavallaan eri mieltä vastauksestasi.Olen matkustanut usein ja samat istuimet, ei ylimääräistä tilaa, ei pistorasioita eikä edes taattua istuinta.Mitaan kuitenkin paikat ensi viikolla.
Pistorasiat ovat yleistymässä vakiona muille kuljettajille, kun vaunut vaihdetaan tai asennetaan uudelleenistuimet ovat varmasti suurempia ja pehmeämpiä Firstissä, useimmissa kokoonpanoissa
@ChrisH Matkustan säännöllisesti SouthWesternillä - ja vakioluokassa on nyt pistorasioita - kaikilla junilla, joilla olen ollut parin viime kuukauden aikana.
@AleksG En ole varma, mitkä junat matkustat yhdellä, mutta ei pistorasioita kaikilla, jotka kulkevat reitillä, jolla kuljen.
@Ulkoma Kyse voi olla vanhoista / uusista junista.Matkustan yleensä Wokingista Lontooseen / Lontoosta "nopeilla" junilla.
Junissa, joissa on tällaiset pistorasiat, kuten ensimmäisessä luokassa, on myös ne vakiona, samoin jos he eivät ole vakiona, heillä ei todennäköisesti ole niitä myöskään 1. luokassa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...