Kysymys:
Millä Saksan pankkiautomaateilla on alhaisimmat maksut ulkomaisista Visa-maksukorteista?
Danubian Sailor
2012-11-23 00:05:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä Saksan pankkiautomaatteja on turvallista käyttää, kun ne koskevat ulkomaisen (muun EU-maan) Visa-kortin käytöstä maksettua maksua? "Olen oppinut, että palkkiot voivat olla erittäin voimakkaita, ja on monia" kaupallisia "pankkiautomaatteja, joiden omistajat ansaitsevat niin paljon rahaa maksuista kuin pystyvät. Joten mitä pankkiautomaatteja minun pitäisi käyttää ollessani Saksassa? Ovatko Sparkasse -tuotteet hyviä? AFAIK on Saksan suosituin pankki.

Huomaa, että "provisio" on väärä ystävä - oikea englanninkielinen sana on maksu tai provisio. Muokataan kysymystä vastaavasti.
Vain sivuhuomautus: Sparkasse ei ole pankki, se on eräänlainen laitos. En tiedä kaikkia yksityiskohtia, mutta niitä on satoja Saksassa (he jakavat logon ja työskentelevät yhdessä, mutta ovat edelleen erillisiä laitoksia, usein kuntien omistuksessa). En ole varma, kuinka paljon eroa sillä on pankkiautomaatteihin, mutta mielestäni niillä on erilaiset verkkopankkijärjestelmät jne.
Kaksi vastused:
Dirty-flow
2012-11-23 05:20:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Kun sinulla on kortti toisesta EU-maasta, on mahdollista, että pankillasi on kumppanuus yhden tai useamman saksalaisen pankin kanssa ja pankeilla on alhaisimmat palkkiot. Kysy pankistasi.
  • Lentoasemilla ja rautatieasemilla on joitain pankkiautomaatteja, joiden maksu on erittäin korkea - vältä niitä. Käytä vain pankkien pankkiautomaatteja (Postbank, Deutsche Bank, Sparkasse, Citi Bank jne.). Luulen, että Sparkassella ja Volksbankilla ei ole alhaisia ​​maksuja, mutta en ole 100% varma.
  • Ennen jokaista nostoa pankkiautomaatti näyttää sinulle maksun ja voit vahvistaa tai peruuttaa.
Yhdessä Espanjan pankkiautomaatissa minulta kysyttiin, sallitaanko melko pieni maksu, ja sanoin OK. Sain sitten rahat ja kuitin, jonka pitäisi nostaa, pieni maksu JA erittäin mittava "provisio". Minulla on pankki, joka palauttaa minulle kaikki pankkiautomaattimaksut (mutta ei palkkiota). Jos on olemassa sellaisia ​​pankkeja, joita voit käyttää, voit harkita vaihtamista.
Danubian Sailor
2012-12-16 21:33:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen maksanut rahat PostBank -automaatissa. Palkkio oli suhteellisen pieni, se ei näy pankkitililläni, ja valuuttakurssit vaihtelevat, mutta se ei ollut varmasti korkea.

Olen oppinut, että Sparkasse on vältettävä hinnalla millä hyvänsä, koska niillä on jopa 5%: n palkkiot!

Pankkiautomaatista ei ole tullut tietoja maksuista!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...