Kysymys:
Voinko matkustaa veneellä Pohjanmereltä Välimerelle Pariisin kautta?
Mitch B.
2016-06-05 19:22:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voinko vuokrata / vuokrata veneen Pohjanmereltä Välimerelle Ranskan kautta? Haluaisin aloittaa Alankomaista ja mennä Pariisin läpi matkalla. Mitkä kanavat muodostavat reitin? Kuinka pitkä matka on?

Tämä on mielenkiintoinen kysymys, mutta oletko tehnyt itse aikaisempaa tutkimusta?
Kartta ja reitit täältä: http://www.french-waterways.com/practicalities/canal-routes-mediter Mediterranean.html
Sinun tarvitsee vain napsauttaa yhtä neljästä tai viidestä kanavanvenevuokraamosta, jotka tekevät tämän - se on kuin auton vuokraus. http://www.leboat.com/search/boats Olen kuullut, se on erittäin kallista (10, 20 tuhatta ??) tehdä tämä, Pohjanmeri Med. Puhut "kuukausien" matkoista.
@JoeBlow hän näyttää haluavansa käyttää samaa venettä koko matkan ajan ...
hei @jwenting! kyllä, juuri nämä yritykset tekevät. En ole turha ymmärrän mitä sanot? lennät Ranskaan, mene LeBoat -yritykseen, annat heille luottokorttisi (aivan kuten autonvuokraus) ja he antavat sinulle (esimerkiksi) neljä kuukautta. se ei eroa mistään muusta veneiden vuokraamisesta? Kuten kun lennät Karibialle ja vuokraat jahdin 4 kuukaudeksi ja purjehdit siellä.
üks vastaus:
Willeke
2016-06-13 01:55:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Veneitä varten sopivia kanavia ja jokia yhdistää molemmat meret.
Etäisyys on poikkeuksellinen, vaikka se onkin harvinaista. Se vie aikaa ja melko vähän rahaa, valmistautumista ja kärsivällisyyttä.

Mainitset haluavansa aloittaa Alankomaissa. Tämä tarkoittaa, että joudut kulkemaan Belgian ja / tai Saksan läpi ja sinun on otettava huomioon kolmen maan säännöt ja määräykset.

Jos omistat veneen, sen on oltava sopiva, riittävän suuri ylitettäväksi ja tarvittaessa käytä jokia ja kiireisiä kanavia, jotka ovat tarpeeksi pieniä mahtumaan lukkoihin ja siltojen alle, joita tapaat matkalla.
Suurin osa Belgiassa ja Ranskassa sijaitsevista kanavista rajoittaa sekä syvyyttäsi että leveyttäsi, joten jos omistat terävä jahti se voi olla sopimaton. Ja sama, jos omistat yhden todellisista suurista moottoriveneistä. Ja sinun on myös harkittava matalia siltoja ja jopa tunneleita. Moottorin on oltava hyvässä kunnossa ja sinulla on oltava kaikki tarvittavat paperit ja vakuutukset niin pitkälle matkalle.
Todennäköisesti tarvitset lisenssin käytön vene asianomaisten maiden vesillä, varsinkin jos se on tietyn pituuden tai enemmän kuin annettu teho (moottorin teho suhteessa aluksen painoon ja niin edelleen.)

Jos täytyy vuokrata vene, sinun on löydettävä vuokraamo, joka on onnellinen, kun otat veneen niin pitkälle. Ja se ei ole halpaa, veneitä vuokrataan monella hinnalla, mutta halpa ei ole enimmäkseen.
Yhdensuuntaiset vuokrat ovat vielä epätodennäköisempiä.

Tämäntyyppisistä matkoista löytyy monia hollanninkielisiä sivustoja. .
Picaro
ANWB Ranskalle pdf
ANWB Belgialle
En löytänyt englanninkielisiä sivustoja osoitteesta enkä etsinyt ranskalaisia, koska en puhu kyseistä kieltä.
Mutta samalla Picaron sivustolla on ranskalainen vaihtoehto.
englanninkielinen sivusto linkeillä osoittaa kolme perusreittiä, joista yksi on pikemminkin Ranskan ympärillä kuin sen kautta.

map of France with waterways
Ranskan vesiväyläkartta , ulkoinen linkki www.michaelbriant.com -sivustolle

Ranskan yleisillä reiteillä katso tämä kartta kommenttien linkistä AE: n kysymykseen
Tämä on sivusto, jolla on linkit Flanderin karttoihin (Belgian hollanninkielinen osa, hollannin kieli)
Lisää karttoja käyttökelpoisilla kanavilla Belgia tällä haulla.

Map with waterways in Belgium
Lähde (ei enää elossa) http://yachtchartersneek.nl/waterkaart_Belgie_vaarwegen. htm

Verkkokartat ja sivustot, joissa on tietoja, ovat hyviä suunnittelua varten, kun vedessä tarvitset alueen karttoja, parhaiten almanakka / opas, joka sisältää lukot, sillat ja kaikki muut tiedot, jotka sinun on ylitettävä alue. todennäköisesti yhdellä ANWB-sivustolla on linkkejä, ellei niitä, joihin olen linkittänyt yllä, niin löydät ne Googlen avulla. Tai etsi vain niitä kaavioita verkossa.

Pariisi on mahdollista sisällyttää matkaasi, mutta Pariisi ei ole hyvä kaupunki veneiden vierailulle. On olemassa muutamia venesatamia, mutta ne ovat todennäköisesti melko täynnä pariisilaisten omistamia veneitä, mutta toisinaan kävijät voivat löytää paikkoja.

a tunnel in the Canal Saint Martin Yksi Pariisin kanavilla on runsaasti tunneleita. Kuva: Willeke, ja sitä voidaan käyttää vapaasti.

Tämä kanava on Seinen edustalla eikä mielestäni se ole purjeveneiden todennäköisillä reiteillä. maastohiihtomatkat.

Laske noin 6 km / h, lisää tunti lukkoa kohti, voi olla päivä, jos et ole onnea, ja huomaat, että tämä kiertue on jotain eläkkeelle siirtyneille.
Luulen, että se on 250 tuntia todellista "purjehdusta", mutta et voi tehdä enempää kuin 8 tuntia useimpina päivinä, ja saatat pysäyttää vähemmän tuntien kuluttua lukolla, joka ei toimi, jos epäonnea.
Ja se on yksi tavalla (mutta laskettuna Alankomaiden keskustasta, säästät muutaman tunnin, jos aloitat kauemmas etelään.)
(Ja arvaukseni perustuu Google Mapsin kokonaismatkaan, joka käytti eri reittiä, joten se on todellakin arvaus, mutta sen vahvistaa ystävä, joka omistaa veneen, jolla perhe on käynyt Pariisissa.)

Jos olet kokenut veneen omistaja, tiedät, että sinun on tiedettävä vähän hätäkorjauksista, miten toimia, kun asiat menevät pieleen vilkkaalla vesiväylällä tai kun olet vaarallisen suuremman aluksen tiellä. br> Jos et ole kokenut, hanki käyttämälle veneelle suunnattu peruskurssi, yleiset hätätiedot, miten kommunikoida siltojen ja lukkojen kanssa, miten ja milloin maksaa maksut, kun yövyt venesatamassa ja miten käsitellä veden saanti ja jätteet.

Loistava vastaus, todella! Ansaitsee ehdottomasti tämän palkkion heti, kun olen verkossa tietokoneella. +1 tietysti
Minusta tämä vastaus on hieman väärä, @willeke! se on vain venevuokraamo. ei eroa meriveneiden tilausajoista (ts. lennät St Barthsiin tai "kreikkalaisille saarille", vuokraat jahdin ja purjehdit muutaman kuukauden ajan.) Voit tehdä tämän yksinkertaisesti käyttämällä yllä kommentissa antamaani linkkiä (http://www.leboat.com/search/boats) ja soita heille minuutin ajan luottokortillasi. On selvää, että veneiden vuokraus (olipa kyseessä "jahdit Karibialla" vai kanavaveneet) on erittäin kallista - ** kymmeniä tuhansia dollareita viikossa ** - on yleistä.
@JoeBlow, Olet ottanut yhden rivin pitkästä vastauksesta (vaikea vuokrata veneitä kansainvälisille sisävesiliikenteille) ja että kaikki vastaus on väärä? Kaikilla ei ole 100 000 dollarin rajoitusta luottokortillaan, useimpien meistä on oltava varovaisia ​​rahojen suhteen, samoin veneen omistajat, jotka vuokraavat kanavaveneitä ja pieniä jahteja.
Tiedätkö, etten ole väärässä, et voi käyttää vähemmän sanoja "tuhansia" viikossa kanavaveneilyyn. (Harkitse "pelkästään" vakuutuksia jne., Polttoainetta. 99% ihmisistä ei ole ilman laivaveneitä, mutta heillä on cap jne.). Kuten sanoin tarkasti, "veneen vuokrauksella ... ". Joka tapauksessa tämä on yksi niistä ärsyttävistä välittävistä kysymyksistä katoavalta käyttäjältä. Kippis
Tunnen useita ihmisiä, jotka onnistuvat tekemään pitkiä matkoja veneellä Euroopassa olematta rikkaita. Ollessaan sopivan pienveneen omistajia ja eläkkeellä, joten sinun ei tarvitse tehdä työtä. Se on vuokra-bitti, joka tekee siitä niin kallista. Vastaukseni ei ole oikeastaan ​​OP: lle, vaan enimmäkseen muille, jotka haluavat tehdä saman tai samanlaisen matkan.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...