Kysymys:
Kuinka saan kutsun Venäjälle?
g .
2011-08-05 19:00:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että viisumin saamiseksi Venäjälle tarvitset kutsun, ennen kuin saat viisumin.

Jos sinulla ei ole perhettä tai ystäviä, jotka olet vierailulla, etkä ole ' t osa järjestettyä kiertuetta, miten voit saada kutsun?

Neljä vastused:
Jacco
2011-08-05 19:25:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, kaikki on myytävänä. On olemassa yrityksiä, jotka lähettävät sinulle virallisen kutsun vahvistetuista hinnoista. (kokeile Googlea)

Olen ostanut (yhden kerran) yrityskutsun muutama vuosi sitten, ja kaikki sujui hyvin. Olen tavannut useita matkustajia (Venäjällä), jotka ostivat turistiviisumikutsut.

Jotkut gotchat:

  • Kutsu lähetetään vasta 45 päivää etukäteen.
  • Valittavana on melko monta vaihtoehtoa. Kauttakulku-, turisti- ja yritysviisumikutsut ovat hyödyllisempiä vaihtoehtoja matkustajille.
  • Matkailu- ja yritysviisumilla on erilaisia ​​viisumin kestoja, jotkut sallivat usean maahantulon, jotkut (yleisimmät) ovat vain yhden kerran. .

Varmista, että poistut maasta päivää ennen viimeistä käyttöpäivää, jotta vältät ongelmat esimerkiksi junasi viivästyessä.

Käytin http://www.getrussian.com/ - voi olla hyödyllistä jollekin muulle.
Olen aiemmin käyttänyt Way to Russia -palvelua. Heillä on myös hyvä sivu, joka kuvaa prosessia. http://www.waytorussia.net/Travel/VisaSupport.html
Mark Mayo
2011-08-05 19:54:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nyt Irkutskissa ja käytin visatorussia - niiden käyttö oli nopeaa ja helppoa. Huomaa, että viisumin saat vain asuin- tai kansalaisuusmaastasi.

Minun on pitänyt saada kutsuja Venäjälle kahdesti, ja se on melko yksinkertainen, mutta painava prosessi, joka vie aikaa - voit varmasti ' Älä kiirehdi sitä - aloita niin aikaisin kuin mahdollista, mutta muista, että kutsun saa vasta 45 päivää ennen maahantuloa, jotta asiat olisivat hankalia;)

Käytin myös visatorussiaa. Sinun * pitäisi * pystyä hakemaan viisumiasi mistä tahansa Venäjän suurlähetystöstä. Kutsu lähetettiin hostelliin Kiinaan ja hain viisumia Mongoliassa.
Riippuu missä olet. Tapaamiesi amerikkalaisten oli tehtävä se maastaan, joten heidän oli mentävä Liettuasta kotiin tekemään niin (niin lähellä!). Koska Ison-Britanniassa asuva uusi-seelantilainen, sain tehdä sen Wellingtonissa tai Lontoossa. Japanilaiset näyttävät saavan viisumit todella helposti lyhyeksi ajaksi, kutsuttomasti!
Tapasimme Ulan Batorissa amerikkalaisen, joka sai viisuminsa juuri ennen meitä. Paperityön määrä oli vähintään viisi kertaa enemmän kuin meille, mutta lopulta hän sai sen. Enimmäkseen saimme tietää, että hyvin kohtelias oleminen suurlähetystön ihmisten suhteen tekee ihmeitä. (Ja töykeys voi johtaa siihen, että kutsusi peruutetaan paikan päällä)
Vau Hienoa! On hämmästyttävää, kuinka erilaiset / löyhät eri suurlähetystöt ja konsulaatit voivat olla - Keski-Aasiassa käydyt keskustelut Uzbekistanista vaihtelivat mielettömästi, samoin kuin Kiinan viisumin saaminen!
Amerikkalaisena voisin tehdä sen Lontoossa Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaana. Paperityöt olivat hulluja, mutta saivat ne tehty samana päivänä suurlähetystössä ... melko kokemus.
mouviciel
2011-08-05 23:25:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hotellit voivat sponsoroida sinua, jos vietät ensimmäiset yöt heidän kanssaan.

Jotkut hotellit voivat, mutta eivät kaikki; halvemmat yleensä veloittavat sinulta sitä.
feklee
2013-04-26 02:33:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka saada viisumi Venäjälle riippuu ainakin kansalaisuudestasi.

Saksalaisena saksalaisena sain vuosina 2008–2010 kolme viisumia Pul Express GmbH: n kautta , toimisto Berliinissä. Pul Express tarjoaa kaikenlaisia ​​viisumeita, mukaan lukien useat sisäänpääsyrakennuksen viisumit, jotka ovat voimassa vuoden ajan . He hoitavat kaikki kutsut ja paperityöt. Vain sinun on täytettävä hakemuslomake, mutta en muista, että se olisi erityisen tuskallista.

Jos sinulla on kiire, he voivat saada sinulle viisumin alle kolmessa päivässä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...