Kysymys:
Easyjet useiden laukkujen maksimipaino
Matteo Ferla
2016-07-09 14:30:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MUOKKAA: Kaikki meni hyvin: se oli todellakin 60 kg.

Yritän selvittää, antaako EasyJet harhaanjohtavia tietoja vai onko minulle annettu virheellisiä tietoja. Olen muuttamassa maassa ja varasin 3 matkalaukkua. Ymmärsin, että kukin voi olla 20 kg, mutta kaksi ystävää kertoo minulle, että se ei pidä paikkaansa ja sen sijaan kaikkien matkalaukkujen kokonaispaino on 20 kg.
Toisaalta varaussivullani todetaan selvästi, että paino on 60 kg:
snapshot of my booking weight ja todetaan, että

Voit jakaa / yhdistää kokonaispainonnoususi Hold-laukkuihisi ja Sporting-tuotteisiisi. Katso lisätietoja alla olevasta voit tuoda, painorahat ja ehdot.

ja

Jokaisella matkustajalla (mukaan lukien lapset ja pikkulapset) on oikeus tuoda enintään kolme laukkua - nämä eivät sisällä mitään alla kuvattuja pieniä tai suuria urheiluvälineitä . Jokainen pussi sisältää 20 kg painoa. Ylipainoa voi ostaa

Toisaalta olen kuullut silminnäkijöiden kertomuksia (vaikkakin päivätty) päinvastoin, joten yritän selvittää, onko saaliita. Yllä oleva ote on varauksenhallintasivulla eikä sääntöjen ja regs -sivuston sisällä, mikä on hiukan yksiselitteisempi, mutta näyttää olevan samaa mieltä tulkintani kanssa. Siinä sanotaan nimenomaisesti, että enimmäispainorajani on kunkin tavaran painon summa ja yksi otsikoista on Voinko lisätä ruumaan meneviä matkatavaroitani yli 20 kg? ja sana "matkatavarat" tarkoittaa sarjaa matkalaukkua, mutta tekstissä lukee Ostamasi vähimmäispaino on 20 kg / säilytyserä . Joten olen voimakkaasti taipuvainen ajattelemaan, etteivät he yritä selvittää, mutta olen huolissani siitä, että kaksi kokenutta matkustajaa varoitti minua. Onko kenelläkään muulla ollut tätä?

Luulen, että olet liian huolissasi ja säännöt ovat melko selkeät: 20 kg / säilytyserä kertaa 3 säilytettyä tavaraa = 60 kg. Missä kuulit päinvastaisesta?
Vaikka epäilen, onko se "yhdistettävissä". Kuvittele, että annat heille 59 kg: n pussin ja kaksi .4 kg: aa kukin - olet edelleen alle 60-vuotias, mutta miten heidän pitäisi käsitellä 59 kg: n pussia? He saattavat olla anteliaita noin 20: n kanssa, mutta huomattavasti yli 20 eivät toimi, koska käsittely tulee heille liian vaikeaksi / vaaralliseksi.
Muistan, että näin oli aiemmin. esim. http://nothing.tmtm.com/2007/03/easyjets-additional-luggage-policy/comment-page-2/ tai http://blog.sendmybag.com/post/34969113617/booked-a-second-suitcase -with-easy-jet-better -palvelun avulla, kuitenkin edellä mainitun politiikan perusteella, tämän on täytynyt muuttua jossain vaiheessa
@Berwyn, kiitos! Juuri sitä toivoin kuulevani (_m. Entinen politiikka). Voisitko kopioida kommenttisi vastaukseksi? Kiitos
@MatteoFerla En ole varma, että se on vielä entinen politiikka! Olen etsinyt mainintaa käytäntömuutoksesta, jonka oletan olevan joku huomauttanut. Vastaan, jos löydän sen
@mts, Kuulin sen kahdesta ei-aistillisen politiikan ensikäden uhrista. Epäilen kuitenkin vahvasti, että se on entinen politiikka, jota ei enää käytetä, kuten edellä on mainittu.
Ymmärrän nyt, että yllä olevat linkit antavat minut myös vartijaksi. Olen twiitannut easyjetille tarkistusta varten ja lähetän tänne heti, kun saan vastauksen.
Jos näin ei olisi, uskon, että he tekisivät petoksia, koska sanamuoto on kristallinkirkas.
üks vastaus:
Berwyn
2016-07-09 17:23:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Historiallisesti Easyjetin kirjattavien matkatavaroiden käytäntö oli 20 kg henkilöä kohden

Jokainen matkustaja, joka maksaa matkalaukusta, voi viedä jopa 20 kg matkatavaraa. Tätä painorajaa sovelletaan matkustajaan eikä laukkuun, joten ylimääräisten laukkujen ostaminen on mahdollista, mutta se ei lisää painorajaa .

Edelliseen linkkiin pääsy sivun versio ohjaa nyt nykyiseen käytäntöön, jossa ei enää mainita henkilöä tai kokonaispainoa.

Uskon, että sekaannus johtuu siitä, että ystäväsi tuntevat Easyjetin vanhat matkatavarat käytäntö. Varauksessasi ilmoitetaan selvästi, että 20 kg painaa laukkua kohden.

Muokkaus: osoittamalla kohteen kommentteihin, huomaa, että sinulla on oikeus yhdistää matkatavarasi EasyJetissä (ylhäältä käytäntölinkiltä):

Voinko yhdistää ruumaan menevän matkatavarani muiden matkustajien kanssa varauksessani?
Voit yhdistää matkatavaroiden kokonaispainon - tavaroiden ja asiakkaiden välillä - mutta yksittäinen esine ei voi painaa yli 32 kg.

Jokaisella matkustajalla, jolla on kaksi 20 kg: n ruumaan menevää matkatavaraa, kokonaispaino on 40 kg. He voisivat yhdistää matkatavaransa tuomalla yhden pussin, joka painoi 23 kg, ja yhden pussin, joka painoi 17 kg.

TAI

Kaksi saman varauksen matkustajaa, joilla kullakin on yksi 20 kg: n ruumaan menevä matkatavara, on matkatavaroiden kokonaismäärä 40 kg. Joten he voisivat yhdistää matkatavaransa tuomalla yhden laukun, joka painaa 22 kg, ja yhden pussin, jonka paino on 18 kg.

Tulosta Q-sivulla näyttämäsi sivu, mutta olen samaa mieltä, sen pitäisi olla kunnossa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...