Kysymys:
Espanjan tienkäyttäjät - liikenneympyrät
Digital Lightcraft
2016-07-18 13:49:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajaessani Espanjassa tai sen saarilla (Lanzarotessa, Ibizassa jne.) olen huomannut, että paikalliset ajavat aina liikenneympyrän ympärillä ulkokaistalla, AINA, vaikka menisivätkin ympäri.

Englannissa meillä on tapana käyttää sisäkaistaa, jos menemme yli puoliväliin (esim. 3. / 4. poistuminen 4-suuntaisen liikenneympyrän kohdalla).

Onko tämä osa heidän valtatieään? Se ei ole ongelma, niin kauan kuin tiedät odottaa sitä !!!

En ole koskaan ymmärtänyt brittiläistä lähestymistapaa. [Esitetty kysymys] (http://travel.stackexchange.com/q/73754/2509).
jotkut ihmiset ajavat kuten brittiläinen / ranskalainen / saksalainen, alias: sivistyneet kuljettajat, ja toiset, kuten tieliikennekoodit, aina ulkona, jota ei ole päivitetty liikenneympyröissä 50-luvulta lähtien, jolloin he olivat kaikki 2 kaistaa. poistuminen 1-kaistaisista teistä, jotka on suunniteltu sulautumaan pitkiin, 1-suuntaisiin kummallekin puolelle, valtateitä kaupungin yhteyksissä.
Nyrkkisääntö: Espanjassa liikenneympyrä on kuin normaali katu, vain erittäin kaareva. Samat säännöt ovat kuin jos liikut suoralla linjalla.
Seitsemän vastused:
Berwyn
2016-07-18 13:56:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En voi sanoa, että tämä on virallinen, mutta kuulostaa hyvältä selitykseltä.

Seuraava selitys on otettu maanteiden koodin espanjankielisestä vastauksesta.

"Kun liikenneympyrässä on enemmän kuin yksi kaista, liikut normaalisti liikenneympyrän ympäri oikeanpuoleisella kaistalla - liikenneympyrän ulkopuolella".

Joten mikä on sisäkaista? varten?
"suorittaa ohitus tai jos kaista on merkitty ajosuuntaasi varten".

Käännin ylläolevan espanjaksi ja etsin sanaa Googlesta. Löysin tämän sivuston, joka näyttää olevan virallinen espanjalainen liikennesivusto, jossa on selitys ja kuva.

Muokkaa: Kommenteista tämä on erityisen epätavallinen liikenneympyrätyyppi. Katso kuva Jcl: n linkistä.

Etkö ole varma, auttaako tämä kuitenkin!

Toinen foorumi käsittelee ongelmaa ristiriitaisilla tiedoilla siitä, mitä todella opetetaan. Espanjassa.

Ilmeisesti niin. Outoa! http://erikras.com/2011/08/05/roundabouts/
* tai jos kaista on merkitty ajosuuntaa varten * - tässä tapauksessa se on hyvin samanlainen kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, koska kaistat on yleensä merkitty suuremmille liikenneympyröille. Kuinka usein kaistat merkitään Espanjassa, on toinen asia
kaistoja ei ole merkitty. näin koodi näyttää nyt: http://ep01.epimg.net/verne/imagenes/2014/10/20/articulo/1413804261_000126_1417026459_sumario_normal.jpg sininen, vihreä = hyvä. loput = huono.
Pidän siitä, että valtatie antaa nimenomaan luvan ohittaa liikenneympyrässä!
Olen espanjalainen. Kyllä, tämän opimme ottaessamme ajokortin. Tämä saattaa kuulostaa typerältä, mutta maassa, jossa liikenneympyrät ovat kaikkialla, sisäkaistan läpi kulkeminen luo kymmeniä liikenneruuhkia päivittäin. Tämä tapahtuu
@AnderBiguri vain, jos se aiheutti vain ruuhkia. Ongelma, jonka näen Espanjassa liikenneympyröistä, on se, että jos käytät sisäkaistoja, sinun on silti siirryttävä takaisin ulkoreiteille paljon aikaisemmin kuin mitä enemmistö tekee. Kuljettajien leikkaaminen ensimmäisellä kaistalla siirtymällä toiselle kaistalle on jotain, mitä näen joka päivä.
Onko heillä maagisia tietoja Espanjassa? Vain arvaus, jos he tekevät, tien säännöt ovat mielenkiintoisia.
Lievästi mielenkiintoinen (espanjaksi): Liikenneympyrän maa: http://www.nacionrotonda.com/
Näyttää siltä, ​​että sääntöjä on ehkä muutettu kyseisen blogikirjoituksen jälkeen (mutta tämä on syytä säilyttää, koska monet ihmiset ajavat silti vanhojen sääntöjen mukaisesti) http://travel.stackexchange.com/a/73844/3145
Huomaa, että tämä kuva viittaa tietyntyyppiseen liikenneympyrään "glorietas partidas", jossa tie jatkuu liikenneympyrän sisällä. Kuva, joka osoittaa perinteiset liikenneympyrät, jotka on linkitetty CptEricin kommenttiin ja Jcl: n [vastaus] (http://travel.stackexchange.com/a/73787), sopii mielestäni paremmin tähän kysymykseen.
@CptEric Ovatko kaikki merkityt liikeradat päteviä? Sen on muututtava nopeasti sotkuksi.
Kiitos @bobesponja Luulin, että kaavio saattaa olla kaksikäyttöinen, mutta ilmeisesti ei.
@Berwyn, suurin ero on, että tässä kaaviossa ei ole liikennemerkkejä liikenneympyrässä, joten sovelletaan erilaisia ​​etuoikeussääntöjä. Punainen auto joutuisi periksi siniselle autolle, kun taas perinteisellä liikenneympyrällä punaisella autolla olisi etuoikeus.
@Mast, CptEricin linkissä "A" ja "B" -merkityt autot seuraavat oikeita reittejä, loput ovat väärässä, koska ne eivät muutu ulkokaistalle ennen liikenneympyrästä poistumista. Se on kuitenkin idealistinen kaavio. Tiheässä liikenteessä se tehdään käytännössä usein "väärin". Niin varovainen ihmisten sulautumisesta sinuun, jos teet sen "oikein".
Tyrannogina
2016-07-18 14:56:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin tämän kansallisen liikenneministeriön artikkelin, jonka mukaan suurin osa kuljettajista ei aja kunnolla liikenneympyrän kautta. Lainaan:

75% kuljettajista jättää huomiotta jokaisen kaistan käytön. 68% kuljettajista ajaa riittämättömällä kaistalla, mikä vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen, lähinnä ulompaa kaistaa käytettäessä, kun he haluavat poistua vasemmalle tai tehdä käännöksen. Tähän on lisättävä, että kun liikenneympyrässä on kaksi kaistaa, 65% ajoneuvoista ei sijoita riittävälle kaistalle. Jos aiomme poistua liikenneympyrästä oikealle (ts. Ensimmäinen poistumistie), meidän tulisi pysyä ulkokaistalla, ja jos aiomme poistua liikenneympyrästä vasemmalle (ts. 4. liittymä), meidän on sijoituttava sisemmälle kaistalle. niin kauan kuin liikenne sallii sen. Molemmissa tapauksissa meidän tulisi tulla liikenneympyrään ulommalla kaistalla ja edetä asteittain sisäkaistoille tarpeen mukaan.

Minulla ei ole ajokorttia, vaan perheen ja ystävien luota. äskettäin tutkittu normi on melko samanlainen kuin englanninkielisessä OP: ssa kuvattu, vain ihmiset ovat huonoja kuljettajia.

MUOKKAA: Kuten kommenteissa mainittiin, yksi iso ero on, että Englannissa et voi tule liikenneympyrälle, ellei liikennettä ole tulossa, kun taas Espanjassa voit tulla sisään, jos ulkokaistalla ei ole liikennettä, sitten siirtyä tarvittaessa sisemmälle kaistalle ja sitten takaisin ulommalle kaistalle poistuttaaksesi. Tämän vuoksi on vaikea palata takaisin ulkokaistalle poistumiseksi, jos saapuvaa liikennettä on paljon, joten raskaassa liikenteessä tai pienissä liikenneympyröissä kuljettajat päättävät joskus pysyä ulkokaistalla, jotta muut kuljettajat eivät leikkaa niitä ulkokaista.

Mielenkiintoista. Voitteko tulkita kuvaa vastauksessani, joka on myös samalta sivustolta? Näyttää osoittavan, että ulkopuolella olevat punaiset ja siniset autot pysyvät ulkokaistalla koko matkan?
Lainaus on järkevää ... viimeiseen riviin asti: "Molemmissa tapauksissa meidän tulisi tulla liikenneympyrään ulommalla kaistalla ja edetä asteittain sisemmille kaistoille"! Jos haluat sisemmän kaistan liikenneympyrälle, sinun tulee Isossa-Britanniassa mennä sisäkaistalle. Ulkokaistalle tulo, kun tarvitset sisäkaistaa, vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen olemalla sellaisten ihmisten tiellä, jotka todella tarvitsevat ulkokaistaa.
Kyllä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa on 2-kaistainen sisäänkäynti, otat yleensä oikealle (sisempi) kaikelle, mikä on ohi suora, tai vasemmalle kaistalle (ulompi) vasemmalle tai suoraan. Ellei se ole kaksiajoratainen ... hmm ...! se on tavallisesti merkitty tielle
@AndyT, Luulen, että lainaus tarkoittaa, että joudut siirtymään ulkokaistalle ja siirtymään vähitellen sisäkaistoille käyttäen aina (vilkkuvaa?) Oikein, eikä vain ylittämään suoraan sisäradalle kaistalta, josta tulet, mikä voi aiheuttaa onnettomuudet, jos ylität ulkokaistalla kiertävien autojen edessä (muokkaa tai korjaa minua haluamallasi tavalla, en tiedä paljon sanastoa ajamisesta ja liikenteestä ...).
@Berwyn, Minulla ei vieläkään ole tarpeeksi mainetta kommentoida suoraan vastauksessasi. Mielestäni löytämäsi kuva ei koske toimenpideohjelmien kysymystä, koska kyseessä on "rikkoutuneet liikenneympyrät", ei säännölliset liikenneympyrät. Tällä on kaistat, jotka kulkevat sen läpi, ja normatiivinen on hieman erilainen kuin tavallisissa liikenneympyröissä.
@Ika - Isossa-Britanniassa et yleensä tule liikenneympyrään, ellei liikennettä ole tulossa. Tarkoitatko, että Espanjassa voit ajaa ulommalle kaistalle, vaikka sisemmällä kaistalla olisi liikennettä? Ja sitten voit siirtyä sisemmälle kaistalle, kun on aukko? Jos näin on, tällä on järkevää, miksi tulet aina ulkokaistalle - voit ehkä muokata tätä vastauksessasi.
Kiitos @Ika. Linkkisi sisältää kuitenkin linkin linkkini. Mielestäni! Tämä kaikki on hyvin hämmentävää.
@AndyT, täydellinen, teen. En tiennyt, että Englannissa et pääse liikenneympyrään, ellei liikennettä tule.
@AndyT: kuulostaa siltä, ​​että sen pitäisi toimia Espanjassa, että jos liikenneympyrän ympärillä on vain yksi auto, sen pitäisi olla jo ulommalla kaistalla, koska sen on tarkoitus käyttää sisäkaistaa vain ohittamaan siellä, missä liikennevirta vaatii / sallii sen. Joten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos sisäkaistalle tulee jotain, mutta ei ulompaa, se kertoo sinulle kääntyvän oikealle. Kun taas Espanjassa se vastaa keskikaista kuljettajaa moottoritiellä, he ovat väärässä paikassa ja onnea sinulle tämän tekemisessä ;-)
@AndyT, vaikka sisäradan läpi kulkisi vain kuljettajia, vaikka sisäänkäynnillesi ei olisikaan tarpeeksi lähellä uloskäyntiä, liikenneympyrään ei ole turvallista päästä, ennen kuin viimeinen auto on ohittamassa sinua, koska hän voi siirtyä takaisin ulkokaistalle liikeradan kautta. Tietenkin kaikki, mitä sanon, on melko loogista ja helppo nähdä paikan päällä, mutta se oli vain selvennys, että nyrkkisääntö on sama kuin Isossa-Britanniassa
Jcl
2016-07-19 00:52:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Espanjalaisena, joka asuu Espanjassa ja pitkään kuljettajana, sanoisin, että oikea tapa on se, jota kuvailet tekevän Britanniassa (ja minä teen sen, kun liikenne sallii) ...

... yhdellä varoituksella: en tiedä miten se on muissa paikoissa, mutta ainakin Espanjassa, missä tahansa törmäyksessä, jos yksi kuljettaja vaihtaa kaistaa, kun toinen ei, niin vaihtaja kuljettajaa pidetään "syyllisenä" ja hänen vakuutuksensa on maksettava kolmannen osapuolen vahingot (plus useimpien vakuutusten osalta et saa itse vahingoista maksettua korvausta): joten ihmiset vain pyrkivät tekemään sen kassakaapissa ( vaikkakin väärä) puoli: jos teet liikenneympyrän ulkokaistalla, varmista, ettet koskaan vaihda kaistaa sisällä, joten riippumatta siitä, lyötkö ketään oikein tekevää henkilöä tai jos joku muu osuu, saat vahingot maksetuksi .

Joo, se on järjetöntä, mutta kysy tämä kysymys espanjalaisille, niin saat tämän vastauksen suurimman osan ajasta (minulla on).

Hauska ylimääräinen tosiasia

Omalla alueellani (Murcia, kaakkoon) aina kun ei ole a suuri liikenteen kuormitus (ja joskus jopa jos on), jos joudut poistumaan liikenneympyrän toiselle puolelle, ihmiset pyrkivät ajamaan suoraan (tai melkein) liikenneympyröiden läpi, joten käyttävät periaatteessa kaikkia kaistoja. Ja kyllä, kansanperinnessä siitä saamme usein kriittisiä (ja aivan oikein).

Lisää "virallinen" tosiasia

Tätä pääosasto (liikenteen päämies Espanjassa tai Dirección General de Tráfico ) sanoo, että sinun tulee tehdä liikenneympyröissä (lähde vuodesta 2014: http://revista.dgt.es/es/multimedia/infografia/2014/1008-Como-circular -en-glorietas.shtml):

how to drive on roundabouts

Näyttää siltä, ​​että ne todella kannustavat ulkokaistan käyttöä ( "Bien" tarkoittaa "hyvää" ja "Mal" tarkoittaa "huono"): Ainoat autot, jotka tekevät sen selvästi hyväksi ovat sinisiä (auto "A"). Siellä on myös auto "B", joka tekee sen oikein, mutta se näyttää tulevan tyhjästä (se on jo keskellä liikenneympyrää), ja koska "D" (mitä kuvasin yllä olevassa hauskassa tosiasiassa) tekee sen väärin vaihtamalla kaistaa, ei ole muuta "oikeaa" hyväksyttyä tapaa.

Minusta kaikki tämä on hyvin väärin (miksi he tekisivät enemmän kuin kaksi kaistaa, jos sisemmän kaistan käyttö olisi aina väärin?), mutta vain lisäämällä se, koska sillä on jonkin verran "virallisuutta".

Siellä on myös yksi animoitu video tällä linkillä (toukokuusta 2016 lähtien)

* Huonojen * autojen ongelmana on, että sisäkaistoja käytetään eteenpäin, mutta poistuaksesi liikenneympyrästä, sinun on oltava ulommalla (riippumatta siitä, minkä kaistan valitset poistumiselle). Kaikki _huono_ ylittävät kaistat uloskäynnille. Jos tarkistat vihreän auton, se käyttää toista kaistaa, vaihtaa sitten ensimmäiselle ja jättää sitten liikenneympyrän. Tärkeintä on, että ** ei koskaan pidä kulkea kaistojen läpi **, vaan vaihda ulommalle kaistalle ennen poistumistasi. Ainoa hetki, jolloin saa ylittää kaistat, on sisäänajo, jos olet jo "sisäisellä" sisäänkäyntikaistalla etkä vaaranna ketään.
@Korcholis kyllä, ymmärrän sen, mutta sitä ei ole kuvattu: vain kuvassa "hyvät" autot pääsevät aina ulomman kaistan kautta ... kaikki autot, jotka vaihtavat kaistaa ja jotka näkyvät sisäänkäynnissä, tekevät sen "väärin", joten osallistuvat vain kuvaan, jotta voit käyttää sisäistä kaistaa, sinun on ilmestyttävä siihen mistä tahansa :-) Se on vain huono kuva, ymmärrän kuinka liikenneympyrät tulisi tehdä, mutta se on vain melko huonosti selitetty siellä.
tarkista vihreä. Hän on toisella kaistalla, ja sitten hän vaihtaa ulommalle kaistalle "eteläisen uloskäynnin" ympärillä, mutta hän lähtee "itäisen uloskäynnin" kohdalta. Siksi hän vaihtaa ulkokaistalle paljon aikaisemmin kuin silloin, kun hän haluaa lähteä. Se on hyvä. Tarkista nyt punainen vasemmalla. Hän ei ylitä yhtä, vaan kahta kaistaa liian lähelle uloskäyntiään ja kulkee vihreän liikeradan läpi. Jos hän oli tulossa eteläisestä sisäänkäynnistä, hänen olisi pitänyt kääntyä sisäkaistalle ja vaihtaa ulommalle pohjoisen uloskäynnin ympärillä.
Jälleen kyllä, mutta vihreä näkyy keskellä liikenneympyrää, jo keskikaistalla. * Kuvan * mukaan ei ole mitään hyvää tapaa tulla liikenneympyrään ja vaihtaa keski- tai sisäkaistalle
anteeksi @Jcl,, en ymmärtänyt sinua. Jos saavut liikenneympyrään _sisäänkäynnin_ toisen tai kolmannen kaistan kautta, sinun on myös otettava toinen tai kolmas kaista liikenneympyrässä (joten se on ** ainoa hetki **, jolloin kaistojen ylitys - eikä vain niiden muuttaminen - hyväksytään). Jos joudut kulkemaan ensimmäisen kaistan kautta, voit tarvittaessa vaihtaa liikenneympyrän sisäkaistoille. Periaatteessa ne eivät näytä, kuinka autot saapuvat sisäkaduille, koska kaikki autot (jopa huonot), mutta oranssi tulevat oikein sisäradoille. Oranssin oli vaihdettava ensimmäiselle kaistalle ** ennen kuin hän astui sisään **.
@Korcholis kyllä, ymmärrän, mitä tarkoitan: sitä ei ole kuvattu siellä millään mahdollisella tavalla (ja jos se on kuva, joka kuvaa liikenneympyröiden käyttöä, sen pitäisi olla :-)). On pahempia: muutama vuosi ennen he näyttivät kuvan, jossa -juuri- ulkokaista (sekä sisäänkäynti, kiertäminen että poistuminen) oli "oikea", ja kaikki muu oli väärin :-) Mutta niin me rokkaamme Espanjassa! : D
Jatka [jatka tätä keskustelua chatissa] (http://chat.stackexchange.com/rooms/42757/discussion-between-korcholis-and-jcl).
Peter Taylor
2016-11-26 16:53:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä aihe aiheutti pienen twitterstormin syyskuussa 2016, kun Guardia Civil (yksi Espanjan poliisivoimista) julkaisi huonosti tehdyn selittävän kuvan, jonka monet pitivät melko hyödyttömänä. He seurasivat paljon paremman kuvan (ilmeisesti vakuutusyhtiön tuottama, mutta virallinen Guardia Civil -tilin twiitannut):

Four exits

Joten jos käännät oikealle tai jatkat suoraan, sinun tulee käyttää vain ulkokaistaa; jos käännät vasemmalle tai teet täyttä 360 astetta, sinun tulee käyttää sisäistä kaistaa, mutta sinun on siirryttävä takaisin ulommalle kaistalle ennen poistumista, älä leikkaa yli. Ja sinun tulisi käyttää indikaattoreitasi, vaikka kukaan muu ei.

Angrod
2016-07-18 18:08:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun harjoitin ajokokeen suorittamista, opettaja kertoi minulle, että moottoritie oli muuttunut äskettäin (puhun 2–3 vuodesta ... luulen) ja nyt liikenneympyrän sisäinen kaista oli on ohitettava.

Ennen sitä käytit sisäkaistoja, kuten mainitsit, käytä ulkokaistoja, jos olet lähellä poistumistietäsi, tai käytä sisäkaistoja, jos aiot ajaa yli puolet liikenneympyrä.

En todellakaan tiedä, miksi he muuttivat lakia, enkä oikein näe sen merkitystä, ehkä sen tarkoituksena oli välttää kaatumisia tai jotain ... En tiedä.

Kuten Ika sanoo, on paljon espanjalaisia, jotka ajavat väärin ... se on normaali näky, kun taksin vaihto kaistaa kuljettamatta silmiään.

Näitkö todella tämän kirjoitettuna jonkinlaiseen tieliikennekoodiin? Mikä on "valtatie", jota kutsutaan espanjaksi?
código de circulación. mutta minä olen pienen kirjaston kokoinen (> 100 kirjaa), eikä se ole täytäntöönpanolaki, vain joukko ohjeita, joista osa on lakeja ja osa ei. esimerkiksi pysähtyminen pysähdyksissä on lain mukaan pakotettu, mutta linja-autoille antamatta jättäminen on suositusta eikä saa sakkoja (ellet törmää niihin ..). jotkut ovat jopa sidoksissa paikallisiin lakeihin, ja kaupunginvaltuustot voivat muuttaa niitä haluamallaan tavalla, esimerkiksi liikenneympyröitä säätelevä.
pieni esimerkki: https://www.google.es/maps/place/Plaza+de+Espa%C3%B1a,+08004+Barcelona/@41.375,2.1490322,123m/data=!3m1!1e3!4m5! 3m4! 1s0x12a4a279425a8f21: 0x23e0874a0e6110c2! 8m2! 3d41.3750289! 4d2.1491173 tässä Barcelonassa, jossa on jopa joitain jarruvaloja.
@CptEric Mukavaa! Ei ole ihme, että ihmiset ajavat vain ulkotiloissa edessään!
Edd
2016-07-19 17:51:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suoritin autoni ajokokeen vuonna 2010 Espanjassa (Barcelona) ja moottoripyöräkokeen siellä vuonna 2012.

Vuonna 2010 minulle opetettiin käyttämään liikenneympyrän ulkokaistaa riippumatta siitä, mikä käyttämäni poistumistie, joka on tilanne, jota kuvaat.

Vuonna 2012 minulle opetettiin käyttämään ulkokaistaa, kun menen alle puoli ympyrää, ja sisäkaistaa, kun menen yli puoli ympyrää. (ja vaihda ulkopuoliselle kaistalle ennen poistumista, poistuaksesi tältä kaistalta). Kysyin, mitä minulle oli aiemmin opetettu, ja minulle kerrottiin, että säännökset olivat muuttuneet ja että uutta lähestymistapaa opetettiin minulle.

Nämä olivat kahdessa eri autokoulussa, joten ehkä se oli myös erilaisia ​​opetustyylejä, mutta minua johdettiin uskomaan, että laki oli muuttunut välisenä aikana, jotta lähestymistapa olisi enemmän kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Minulla ei ole kolmannen osapuolen todisteita tämän tukemiseksi. , mutta ehkä anekdoottina tämä saattaa selittää, miksi eri ihmisillä on erilaiset lähestymistavat!

Mitä he sanoivat tekevän vuonna 2013, jos olit menossa suoraan yli puoliympyrän? Gran Canarialla näin vuonna 2015 huolestuttavan määrän lähellä olevia onnettomuuksia, joissa joku meni suoraan leikkaamalla sisäkaistan yli ja sitten melkein törmäsi jonkun sivulle, joka kiertää ulkokaistaa.
Sikäli kuin muistan, he sanoivat käyttävänsä ulkokaistaa, jos ne menisivät suoraan eteenpäin, mutta jos kaistalla oli liikennejono, voit käyttää sisäistä ...
walen
2016-07-19 15:13:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ongelmana on, että autokoulut opettivat meille kuljettajille vuosikymmenien ajan tämän:

Aina kun kaksi ajoneuvoa on liikenneympyrän sisällä, etuoikeus kuuluu AINA ajoneuvo ulommalla kaistalla.

Tästä syystä useimmat ihmiset käyttävät ulkokaistaa kääntymiseen , koska tekemällä niin he (oletettavasti) pitävät etuoikeus ja kaikkien muiden sisäradalla olevien autojen on päästettävä ne ohi.
Toki, ne hemmotellaan silloin tällöin, mutta parempi on hurrata kuin olla syyllinen onnettomuudessa .

Kirjoitin "oletettavasti", koska tätä sääntöä ei löydy missään todellisessa ajokoodia säätelevässä laissa, mutta se on erilainen ongelma.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...