Kysymys:
Can I bring my dog from the mainland U.S. to Hawaii?
nibot
2018-06-11 03:22:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin tuoda Chihuahuan Havaijille. Hän on mikrosirulla, rokotettu raivotautia vastaan ​​ja saanut luvan Kaliforniassa.

  • Voinko tuoda hänet Havaijille?

  • Onko lentoyhtiö sallitaanko matkustamossa olevat lemmikkieläimet lennoilla Havaijille?

Kaksi vastused:
Peter M
2018-06-11 03:49:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Havaijin lemmikkipassin &in tuontisäännöistä (ei virallinen sivusto, joten ota se jyvän suolalla), kyllä, voit viedä koirasi Havaijille. Sekä ennen saapumista että sen jälkeen näyttää olevan melko tiukkoja vaatimuksia.

Havaijilla on enintään viiden päivän ohjelma kissojen, koirien ja frettien tuomiseen osavaltioon. Ohjelma on suunniteltu siten, että tietyt vaatimukset täyttävät lemmikkieläimet voidaan vapauttaa heti saapuessaan Honolulun lentokentälle. Sinun on aloitettava prosessi vähintään 120 päivää ennen saapumistasi Havaijille karanteenin välttämiseksi.

Joten huolellisesti voit kerätä koirasi heti saapuessasi. Ilman hoitoa koirasi voidaan joutua karanteeniin matkan ajaksi. Huomaa myös, että sinun on lennettävä Honoluluun, ellei erityisjärjestelyistä sovita etukäteen - mikä voi vaikuttaa matkasi suunnitelmiin.

Voit tulla Havaijille Honolulun kansainvälisen lentokentän kautta vain klo 8 am ja 21 pm. Lemmikkisi viedään lentokentältä karanteenikeskukseen. Voit noutaa lemmikkisi kyseisestä paikasta. Lemmikkien omistajien tulisi olla varma, että heidän lentonsa saapuvat Havaijille klo 15.30 mennessä. Lemmikkisi tyhjentäminen kestää yleensä tunnin, jos lemmikkisi täyttää kaikki vaatimukset ja on saapunut suoralle lennolle. Muuten prosessi voi kestää jopa 4-5 tuntia. Lemmikkieläimiä ei ole poistettu klo 16.30 mennessä pidetään yön yli lentokentän eläinten karanteenitilalla.

Voit myös tulla naapurimaiden Kahului-, Kona- tai Lihue-lentokenttien kautta, mutta erityisjärjestelyt on tehtävä etukäteen. Huomaa, että kaikki lentoyhtiöt eivät osallistu tähän ohjelmaan. Kaikkien Havaijille saapumista koskevien vaatimusten on täytyttävä, ja asiakirjat on toimitettava vähintään 30 päivää ennen tuontia.

Lentoyhtiön kysymykseen vastataan yleensä kyllä, mutta se riippuu kyseessä olevasta lentoyhtiöstä.

En oikein ymmärrä, mihin "viisi päivää tai vähemmän" viittaa.Tarkoittaako tämä, että tämä prosessi on sallittu, jos lemmikkisi viipyy Havaijilla viisi päivää tai vähemmän?
@NateEldredge Ei, se tarkoittaa, että "viisi päivää tai vähemmän" -prosessin noudattaneet lemmikit asetetaan karanteeniin viideksi päiväksi tai vähemmän.Muussa tapauksessa heidän on ehkä vietettävä karanteenissa useita kuukausia.
Vaikka otsikko puhuu noin 120 päivästä, näyttää siltä, että aloitat tyhjästä, tarvitset yli 180 päivää raivotautirokotuksen järjestämiseksi.
SimpleOahu
2018-07-06 07:33:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun Havaijilla ja toin eläimiä mantereelta, ja heidän on täytynyt käydä läpi 120 päivän karanteeniprosessi ennen kuin he voivat tulla sisään.

Et voi tuoda vain heitä lentokoneessa kanssasi kuin matkustaisit Yhdysvalloissa. Se on erittäin tiukka ilman poikkeuksia. Jos halusit vain tuoda koirasi lomalle mukanasi, ei ole vaivaa, vaan vain nousta kotiin.

Pelottavat lainaukset sanojen "ei voi" ympärillä viittaavat siihen, että haluat antaa ymmärtää, etteivät ne ole täysin totta.Onko heille poikkeus?Jos on, mikä se on?Jos ei, mitkä ovat lainaukset?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...