Kysymys:
Voiko Alcatraz-retkiä varata vain heidän verkkosivustoltaan?
Thierry Lam
2013-08-07 01:07:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkistan tällä hetkellä verkkosivustoa www.alcatrazcruises.com varataksesi Alcatraz-kiertueen kahden viikon päästä, mutta ne ovat täynnä. Onko kyseinen verkkosivusto ainoa tapa varata kiertue saarelta? Onko mahdollista ilmestyä laiturille ja nousta lautalle saarelle?

Kolme vastused:
Mark Mayo
2013-08-07 16:02:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kansallispuistopalvelulla on järjestely, jossa vain yhdelle yritykselle myönnetään yksinoikeus franchising matkustaa Alcatraziin tai viedä vieraita sinne. Siksi, jos haluat mennä Alcatraziin, on vain yksi yritys, jonka kanssa voit matkustaa, ja yksityiset veneet ovat kiellettyjä.

Wikivoyage-muistiinpanot:

Lippuja Alcatraz-lautalle on saatavilla Alcatraz Cruises -sivustolla, mutta ne myydään nopeasti, joten osta ennakkoon .

Haulla on muutamia muita verkkosivustoja, mutta en voi vakuuttaa yhtään niistä. Vahvistamiseksi voit soittaa Alcatraz Cruises -lipputuloon: +1415981-7625 tai lähettää heille sähköpostia (info@alcatrazcruises.com). Vaikka olin viime vuonna San Franciscossa, lippuja myytiin verkossa, eikä niitä ollut mahdollista ostaa henkilökohtaisesti päivänä. Se oli kuitenkin laivastoviikko, joten mittarilukema voi vaihdella eri viikkojen mukaan. Pudotan heille rivin ja katsoin, mitkä vaihtoehdot ovat.

hooray
2016-09-03 07:49:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei.

Näin tapahtuu: yksi yritys on vastuussa kaikkien Alcatraz-lippujen myynnistä. Asia on, että he myyvät paljon lippuja useille matkailutoimistoille. Nämä virastot luovat joitain paketteja, kuten Wines + Alcatraz, ja myyvät niitä suurelle yleisölle. Ostamalla yhden näistä paketeista saat käytettyjä lippuja Alcatraziin.

Jos lippuja ei ole enää haluamaasi päivämäärään etkä halua ostaa näitä komboja, voit silti tehdä yhden asian yritä: tarkista virallinen verkkosivusto yksi tai kaksi päivää ennen haluamaasi päivämäärää. Kun matkailutoimistot eivät myy joitain lippuistaan, liput palautetaan ja laitetaan takaisin myyntiin sivustossa (voit päivittää sivun 5 minuutin välein löytääksesi lipun ennen kuin joku muu tekee). Onnistuin saamaan lipun tällä tavalla. Huono osa on se, että yleensä vain pahimpien aikojen liput palautetaan.

Zach Lipton
2016-09-03 12:40:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei! On mahdollista tulla riviin hyvin aikaisin aamulla yrittää saada viime hetken lippuja. Tämä on epätoivoinen viimeisen ojan siirto, jossa ihmiset ilmestyvät jo kello 4 saadakseen jonoon, kun lipputoimisto avautuu klo 7.30. Jokaisen lippua ostavan on odotettava jonossa koko ajan (ei lähetetä ketään eteenpäin ostamaan koko ryhmälle), ja voit hyvin odottaa jonossa tuntikausia märällä ja kylmällä aamulla lopettaaksesi mitään, varsinkin sesongin aikana.

Lippujen hankkiminen kalliimmasta paketista (voit jopa "heittää pois" paketin toisen osan, jos haluat) tai jokin palautetuista lipuista hurrayn kuvauksella on selvästi parempi vaihtoehto, mutta jos haluat kokeilla sitä, järjestelmän yksityiskohdat tarjotaan verkossa. Lyhyt versio on: päästä sinne erittäin aikaisin, jokaisen lipun ostavan on odotettava jonossa koko ajan (lukuun ottamatta vessan taukoja), ensin tullutta palvellaan ensin, ei takuita.

On todennäköisesti syytä keskustella Alcatraz Cruisesin työntekijöiden kanssa lipunmyyntitiskillä ennen tämän kokeilemista varmistaaksesi, että aamujärjestelmä on toiminnassa.

Paras tapa on tietysti ostaa lippusi verkkosivustolta kuukausia etukäteen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...