Kysymys:
Voinko palata Yhdysvaltoihin ylittyessäni?
Yve
2017-11-30 02:51:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on minun tilanteeni.

Vuonna 2011 muutin Ruotsista Yhdysvaltoihin aloittaakseni yliopiston. Ilmoitin F-1-opiskelijaviisumilla, joka kestää minua vuoteen 2015 asti, mutta sekaisin koulua viimeisen Yhdysvaltoihin saapumiseni jälkeen vuonna 2012 (viimeinen leimani oli D / S-leima), tapasin mieheni ja jäin vuoteen 2016. Palasin sitten Ruotsiin terveysongelmien takia ja olen nyt palannut vuoden ajan. En ole koskaan työskennellyt siellä, olen vain asunut mieheni kanssa.

En ole koskaan saanut USCIS: ltä kirjettä, jonka mukaan minun olisi lähdettävä, CBP-tietueissa ei myöskään ole mitään minusta. Lakimieheni etsi sen.

Onko minulla mahdollisuutta tulla takaisin Yhdysvaltoihin käymään milloin tahansa pian, ilman että tulli ja maahanmuutto hylättiin kokonaan? Tiedän, että teknisesti minun ei pitäisi päästä sisään kymmenen vuoden kuluessa, mutta olen kuullut, että tapauksessani on joitain poikkeuksia, enkä ehkä tarvitse vapautusta viimeisen ilmoitukseni vuoksi. Voiko kukaan antaa minulle neuvoja tässä asiassa?

Kysyn lisää, koska haluan tietää, pystynkö korjaamaan tämän itse tai onko se mahdotonta ilman asianajajaa?

Väärä sivusto, tarvitset ulkomaalaisten sivuston tai jonkin muun sivuston.
üks vastaus:
user102008
2017-11-30 03:28:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla ei ole kieltoa, koska kirjoitit "D / S": llä I-94-laitteellesi, joten sinulle ei kertynyt mitään "laitonta läsnäoloa", koska et pysynyt I-94-laitteellasi olevan päivämäärän jälkeen (koska ei ollut päivämäärää I-94-mallissasi).

Kielto ei kuitenkaan tarkoita, että voit kirjoittaa. Monilta ulkomaalaisilta, joilla ei ole kieltoa, evätään viisumi ja / tai maahantulo koko ajan. Sisäänpääsy joko viisumivapausohjelmaan tai useimpiin maahanmuuttajaviisumityyppeihin (mukaan lukien vierailija- tai opiskelijaviisumit) edellyttää maahanmuuttajatahdon oletusta. Menneisyytesi ylittyminen tekee todennäköiseksi, että he kieltävät viisumin ja / tai maahantulon, koska et ole onnistunut voittamaan maahanmuuttajien aikomusta. Maahanmuuttajien aikomuksille ei ole "luopumista".Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...