Kysymys:
Voinko tuoda suuren puumiekan kuljettavaksi lentokoneessa?
Zaenille
2014-07-13 14:52:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on siis tämä iso puinen miekka (4 jalkaa korkea, 1 jalka leveä), jonka toivoin tuovan lyhyelle kotimaan lennolle (3 tuntia) Perthistä Adelaideen.

Miekka ei ole tappava tai vahingollinen. Se on valmistettu puusta, sillä ei ole teräviä päitä, ja se on vain osa pukua.

Erityiskysymys: Saako minun ottaa sen mukanani?

Yleinen kysymys: Mitkä ovat käsimatkatavaroiden ottamisen rajoitukset N kg -rajan lisäksi? Onko korkeus- / leveysrajoituksia?

Tiedän, että vastaukset voivat vaihdella lentokentästä riippuen, mutta haluaisin kuulla vielä kokemuksesi / kommenttisi / oivalluksesi.

Kysymyksen "" selventämiseksi pyydän kuvan miekasta :)
@NickStauner, erittäin hyvin. Haha. Alkuperäistä viestiä muokattu.
Vau! Luulen, että siitä tulee paha puku ... mutta ... nuo päät * näyttävät * näyttävän hieman teräviltä ... En todellakaan välitä siitä, että kaapaat kenenkään sen kanssa, mutta arvaan lentokentän turvallisuuden olevan tunnen toisin ... se on aika huono @ $$ loppujen lopuksi.
Mihin laitat sen, jos saat sen aluksella? Näyttää siltä, ​​että se voisi olla leveämpi kuin yläosa.
Ajattelin pitää sitä jatkuvasti vieressäni, laatikossa, mutta nyt kun kuvittelen sen, mielestäni se olisi epämiellyttävää ja outoa.
@MarkGabriel Yeh, he eivät anna sinun tehdä niin monista syistä, käytännöllisin on, että se olisi turvattomana, jos jotain tapahtuu, jopa pelkkä turbulenssi; plus se olisi este, jos evakuointi olisi tarpeen.
Luulen, että vältät paljon vaivaa lentokentällä, jos kuljetat tätä tavaraa kirjattuna matkatavarana. Voit harkita sen purkamista ja asettamista pussiin tai muuten kääriä se kuplamuoviin ja tukevaan ulkokerrokseen ja tarkistaa se erillisenä esineenä.
Näin paljon todellisia, kolmen tai neljän jalan pituisia machetteja ja SHARPia, jotka otettiin kantona Tyynellämerellä. Tärkeintä oli, että heidät karkotettiin sanomalehdissä. Luulen, että mitä enemmän käärit sen kerroksiin teippiä, kuplamuovia, paperia jne., Sitä todennäköisemmin se sallitaan, olettaen, että kysymys on miekasta eikä sen pituudesta
Hauska tarina: Ostin todellisen laaja-alaisen miekan Espanjasta, ja lentoyhtiö ei sallinut minun laittaa sitä kirjattuihin matkatavaroihin, vaan vaati minua kuljettamaan sen Yhdysvaltoihin suuntautuvalle lennolleni tammikuussa 2001. He takavarikoivat isäni 5-tuumaisen terätaskuveitsen ja antoi minun pitää lempimiekkani. Se oli ilmeisesti lentokenttäkäytäntö.
Puumiekat voivat todellakin olla melko vahingollisia;kysymys on miekan massa ja vahvuus.
Kolme vastused:
Greg Hewgill
2014-07-14 01:09:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, ettei mikään lentoyhtiö salli sinun viedä tuota miekkaa käsimatkatavarana matkustamoon. Sinun pitäisi kuitenkin voida tarkistaa se matkatavarana (mutta sitä voidaan pitää ylisuurena matkatavarana, mikä voi olla lisämaksu). Pakkaa se vain hyvin (löydät tietoa todellisten miekkojen pakkaamisesta matkatavaroiksi verkossa, mikä voi olla hyödyllistä).

Max
2014-07-13 21:11:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuljetuksen tarkat kokorajoitukset riippuvat lentoyhtiöstä, mutta miekkasi todennäköisesti ylittää useimmat lentoyhtiöt. Esimerkiksi:

  • Qantasin käsimatkatavaran suurin koko kotimaan lennolla on 115 cm (noin 3 '9 ")

  • Jetstarin koko on 56 cm (noin 1 '10 ")

riippuen lentoyhtiöstä ja kuinka iso tuote on, sitä ei voida edes pitää osana kuljettajaa. Esim. Olen kantanut isoja sateenvarjoja suunnitelmiin
Andrew Grimm
2016-09-04 04:35:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Usein säännökset kieltävät kaikenlaiset urheiluvälineet joita voidaan käyttää aseena jatkokäsittelyyn, puhumattakaan taistelulajien urheiluvälineistä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...