Kysymys:
Voinko kävellä pääsiäissaarella yksin yöllä?
Kuba
2018-04-19 18:21:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halusin viettää jonkin aikaa yksin ja haluaisin nähdä saaren Hanga Roan ulkopuolella ilman muita turisteja yön aikana.

Tiedän, että villi retkeily on laitonta (kaikki saaret ovat joko kansallisia Puisto tai yksityinen alue), joten en harkitse tätä.

Voinko tehdä joitain polkuja yöllä? Huoleni ovat:

  • Onko se laillista? En löytänyt mitään sanomista, että se ei ole, tai ehdottaa, että tarvitsisin oppaan, mutta parempi turvata kuin katua
  • Onko turvallista? Luulen, että pieni väestö ja niin monet turistit ovat kunnossa, mutta ehkä on muita vaaroja, kuten villieläimet.
Saaren vaarallisimmat eläimet ovat luultavasti hevosia, joten villieläinten mielestä olet kunnossa.
@BritishSam ah hienoa, olen hevosilla kunnossa.Olin enemmän huolissani kulkukoirista jne
Minusta ei ole mitään syytä olettaa, että tämä ei ole * laillista.Tai?
@MastaBaba olet todennäköisesti oikeassa, en ollut varma, onko olemassa joitain kieltäviä kävelyä ilman opasta tai aukioloaikoja (luulisin, että se on outoa, mutta näin sen Brasiliassa joissakin kansallispuistoissa), ei näytä olevan sellaistaasia kuitenkin. Olen enemmän huolissani turvallisuudesta, luin joitain valituksia luonnonvaraisista koirista, jotka juoksevat ympäriinsä, en ole varma, onko se yleistä siellä.
Joillakin arkeologisilla paikoilla näyttää olevan uudet rajoitukset tunneille ja mihin pääsee ilman opasta.Olin siellä tammikuussa ja minulle kerrottiin, että joitain muita tällaisia rajoituksia tuli voimaan myöhemmin vuoden aikana.Joten kyllä, olisi parasta tarkistaa tarkat säännöt paikalliselta.Monien tärkeimpien arkeologisten kohteiden sisäänkäynnillä on nyt vartija, jota voit kysyä.
Olisin huolissani putoamisesta kalliosta tai reikään yössä.Pimeä on todella pimeää.Mutta jos olet jonnekin ollut aiemmin ja tiedät vaaroista, se voi olla erilainen.
üks vastaus:
Tony Delaney
2018-05-04 14:14:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin (omasta kokemuksestani) vahvistaa, että saarella on ehdottomasti mahdollista kävellä yksin yöllä. Ilmoita kuitenkin isännillesi ennen lähtöä ja ilmoita heille myös, missä aiot vaeltaa. Vain siinä tapauksessa.

On joitain suljettuja alueita, joihin pääsee kuitenkin vain oppailla (luonnonsuojelu- ja arkeologiset kohteet), joten muista olla tietoinen (kysy jälleen kerran hotellin isänniltä) missä se on ok kävellä ympäriinsä ja missä se on kielletty.

Sain erittäin hyvän kokemuksen Hotel Puku Vai -henkilöstön kanssa, erittäin ystävällinen ja asiantunteva.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...