Kysymys:
Peruuttaako Turkish Airlines "taloudellisesti" lentoja?
Fattie
2015-02-23 10:47:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eräänä päivänä minua sattui varautumaan Turkish Airlinesin lennolle TK 1808 LYS: ltä Istanbuliin, yhteys Kaukoitään.

Vaikuttaa siltä, ​​että TA peruutti lennon.

On totta, että Istanbulissa satoi sateita.

Useat ihmiset ovat kuitenkin väittäneet, että TK melko usein "peruuttaa taloudellisesti" lennot. Joten jos lennolla on vain muutama henkilö ja heillä on toinen sukkula myöhemmin, he peruuttavat yhden "sään vuoksi" tai "teknisistä syistä".

Tämä voi olla täysin väärä huhu, mutta 20 vuotta sitten Yhdysvalloissa, teollisuuden ihmiset sanovat tämän tapahtuneen, toisin sanoen usein sukkulareiteillä ja vastaavilla.

Huomaa, että yllä oleva online-historialinkki näyttää vain muutaman viikon, joten en voi todellakaan arvioida.

  1. Onko tämä paha huhu TK: sta totta?

  2. yleensä (ajattelenko enemmän täällä Euroopassa), onko tällainen asia yleistä? Tai kenties muilla alueilla?

  3. Onko olemassa muita hyviä tapoja tarkistaa, onko lento, jota aiot käyttää linkittämiseen keskukseen, "yleensä peruutu"?

Jos lentoyhtiön verkkosivustolla sanotaan, että lentoa ei ole peruutettu ja lähtöselvityskioski / -pöytä ei sano, että se on peruutettu, ja lentoyhtiön puhelimessa olevat ihmiset eivät tiedä, että se on peruutettu, niin kuka väittää, että se on peruutettu ja miksi uskot heidät lentoyhtiön yli?
Hei Henning. Anteeksi, minulla ei ole aavistustakaan, mistä puhut? Kuten selitin (joku tunsi tarvetta muokata viestiä, puhua heidän kanssaan), aluksi heidän kirjautumisjärjestelmäänsä liittyvä www-järjestelmä ei ymmärtänyt, että se peruutettiin. samoin kaksi työntekijää, joista puhuin sinä iltana. Varhain aamulla, kun huusin heitä, esimies selitti, että (a) heidän lähtöselvitysjärjestelmänsä ei useinkaan "ymmärrä", että lento perutaan ja (b) sama työntekijöillä. Se todellakin peruutettiin.
Tällä sivulla voit tarkistaa reaaliaikaisen lentotilan 1808.Luulen, että kaikilla lentoyhtiöillä on viivästyksiä ja peruutuksia päivittäin.https://www.flightpedia.org/flight-status/tk1808.html
Kaksi vastused:
user13044
2015-02-23 16:36:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lentoja peruutetaan useista syistä, mutta peruuttaminen yksinkertaisesti riittämättömien matkustajien vuoksi ei ole yleistä. Jokaisella koneella on useita käyttökertoja päivällä, ja lennon A peruuttaminen tarkoittaa, että kone ei ole paikalla lennolle B tai lennolle C. Se tarkoittaa myös sitä, että ohjaamomiehistöt eivät ole enää oikeassa paikassa.

Sään voi peruuttaa ylälinjalta, se ei ole vain sää, josta lähdet tai mihin suuntaan, se voi olla sää, josta kone oli tulossa ennen lentoa.

Miksi heidän verkkosivustonsa ei kuvannut peruutusta, on kenenkään arvaus, kenties huonot verkkosivustojen toiminnot, ehkä välimuistissa oleva kopio tietokoneellasi, ehkä laiska verkkovastaava ...

Huhuhautajat rakastavat viestinsä puolustamista, mutta muuten kuin sukkulalennot olivat yksi kone edestakaisin koko päivän kaupunkiparin välillä yksittäisten lentojen peruutuksia taloudellisista syistä nähdään harvoin.

Halpalentoyhtiöt peruuttavat itse asiassa alhaisen kuormituksen takia (kerran tapahtui minulle, ja lentoyhtiö ilmoitti suoraan julkisesti taloudelliset syyt). * He voivat kuitenkin tehdä niin, jos peruutus tapahtuu riittävän kauan etukäteen (minun tapauksessani ~ 2 kuukautta ennen lentoa) ja tarjoavat yleensä vaihtoehtoisen lennon eri aikaan ilman lisämaksua.
DCTLib - peruuttivatko he tietyn päivän lennon vai pudensivatko sen aikataulustaan? Monet lentoyhtiöt muuttavat reittiään taloudellisista syistä, mutta asia ei ole käsillä. Keskustelemme yksittäisen lennon peruuttamisesta yhtenä päivänä, ei yleisestä aikataulun muutoksesta.
@Tom: Ei, juuri se lento sinä päivänä. Kyseisellä reitillä oli kyseisenä päivänä kolme suoraa lentoa, yksi aamulla, yksi lounasaikaan ja yksi iltapäivällä. He peruuttivat vain lounasaikaisen lennon, jolloin vahvistetut matkustajat voisivat valita yhden muista lennoista (myös kaikki lähtevät lennot - mielestäni pari päivää).
Australialaiset lentoliikenteen harjoittajat pudottavat alivarattuja lentoja melko myöhään myös edellisenä päivänä. Heidän tapauksessaan melkein kaikki lennot ovat kuitenkin useilla erittäin suosituilla reiteillä, joten ne varaavat sinut automaattisesti toiselle lennolle samana päivänä - yleensä +/- kolme tuntia alkuperäisestä lähtöstäsi.
Hei Tom ... Ehkä sinun pitäisi poistaa tämä vastaus, koska se ei sisällä ......... mitään tietoja, lainkaan :) Huomaa, että ensimmäinen lauseesi on täysin väärä, kuten pari muuta huomautti. Et myöskään näytä edes ymmärtävän kysymystä tai asiaa? (tietysti tietysti sillä ei ole mitään suhdetta kokonaisten reittien muuttamiseen.) Onko sinulla tarkkoja tietoja siitä, tekeekö TK tämän? Viimeisessä virkkeessä mainitset (toisin kuin ensimmäisessä lauseessasi), että taloudelliset peruutukset tapahtuvat sukkuloissa;
tunnetko kyseisen reitin, luuletko, että se kuuluu tähän luokkaan? Kuten selitin pitkään, minulla on tapa nähdä vain muutama viikko lennon historiaa, tietääkö kukaan kuinka nähdä lisää historiaa vastaamaan tähän kysymykseen? Onko sinulla ideoita mihin tahansa esitettyyn kysymykseen?
@joeblow ... ensimmäinen lauseeni sanoo "ei yleistä", ei "ei koskaan". Ja se on tarkka selvitys peruutuksen syystä ja seurauksesta. Mutta luulit meidän odottavan, että vastaamme tarkasti, miksi sinä olet levoton sinä päivänä, mihin VAIN lentoyhtiö voi vastata.
? Kamran ja MeNoTalk ovat tarjonneet fantastisen hyödyllistä tietoa kysymyksestä "onko TK lentoyhtiö, joka usein peruuttaa taloudellisesti?" Kiitos vielä kerran Kamran ja MeNoTalk!
Kysymyksesi 2 kysyy "onko tällainen asia yleistä ...". Vastaukseni soveltuu täydellisesti. Joten miksi olla niin vastenmielinen?
Kamran
2015-02-24 10:56:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että nämä kaksi peruutusta ovat vain yksittäisiä tapauksia. Löysin toisen verkkosivuston, joka kirjaa LYS-IST-reitin ja noin kuukauden kuluessa, nämä ovat ainoat näytetyt peruutukset.

Airportia - TK1808 / THY1808 - LYS IST: n lentohistoriaan

@JoeBlow Hauska, kysymyksesi on saanut minut miettimään tällaisten peruutusten mahdollisia kustannushyötyjä. Voisin yrittää tehdä pienen sivuprojektin tämän kanssa. Onnea omassa arvostelussa!
[Tämä sivu voi olla hyödyllinen] (http://www.flightstats.com/go/Media/stats.do?region=europe&queryDate=last30Days), THY: llä on ollut lentojen peruutuksia.
MeNoTalk - se on upeaa tietoa, kiitos!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...