Kysymys:
Ei ahne hostelli tai majatalo Ulaanbaatarissa, Mongoliassa?
hippietrail
2013-12-05 10:27:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun seuraavana viikkona ystäväni luona Ulaanbaatarissa, mutta sitten aion muuttaa muutaman budjettimatkailijan majoitukseen, ennen kuin olen täysin käyttänyt tervetuloa. Haluan jäädä kaupunkiin noin joulukuuhun, jolloin viisumini loppuu, joten haluan jonnekin viihtyisän / ystävällisen.

Nyt olen asunut monissa hostelleissa monissa maissa ja osaan tarkistaa arvostelut ja arviot verkossa. Mutta olen viettänyt pari tuntia käymällä läpi Hostel World- ja Hostel Bookers -palvelujen kautta ja huolimatta epäilyttävistä 100%: n arvosteluista, heillä kaikilla on toistaiseksi erittäin laillisia kuulostavia erittäin negatiivisia arvosteluja.

Yleinen valitus on, että henkilökunta ovat epäystävällisiä vieraille, jotka eivät varaa matkansa. Minulla ei ole aikomusta mennä kiertueille. Olen täällä kokemassa mongolilaista kaupunkikulttuuria ja oppimalla vähän kieltä.

Muita yleisiä valituksia, jotka on jaettu useiden majoitustilojen välillä, ovat ulkonaliikkumiskiellot keskiyöllä, Wi-Fi pois käytöstä yöllä, kuuman veden puute ja pienet yhteiset tilat.

Onko Ulan Batorissa ystävällinen / sosiaalinen hostelli tai vierastalo matkailijoille, jotka eivät halua varata retkiä?

Hostellit ansaitsevat rahaa kaikkialla varaamalla aktiviteetteja asukkaille. Jos ilmoitat heille varausta tehdessäsi, ettet osallistu mihinkään, he eivät välttämättä tule pettymään.
Ei mikään hostelleista, joissa olen työskennellyt. Mutta se on silti kunnossa. Olen ollut onnellinen joissakin erittäin karkeissa / vähäisissä hostelleissa, joissa oli vielä joko ystävällistä henkilökuntaa tai ystävällisiä muita vieraita. Matalan / kylmän kauden oleminen voi myös olla minun hyväksi. Minulla on myös ylellisyyttä voidessani kävellä paikkoihin ja tarkistaa ne seuraavan viikon aikana.
Nautin Idren vierastalosta, vaikka kyllä, he halusivat ihmisten menevän kiertueille, kun sanoin, etten voinut, he eivät painaneet sitä. He olivat edelleen ystävällisiä minulle sen jälkeen. Siellä oli kuumaa vettä, wifi ja aamiainen.
@MarkMayo: Mielestäni se on vastauksen arvoinen, koska sinulla on suoraa kokemusta ongelmani tarkasta puolesta, joka muuten olisi vain aiheen ulkopuolinen suosituskysymys.
@hippietrail kyllä, odotan vain ystäväni viestiä, kun Idren jälkeen muutin hänen hostelliinsa, koska se oli lähempänä kaupunkia. Yhdistyy vastaukseksi, kun saan sen.
Vielä parempi kiitos! Etkä ole koskaan chatissa näinä päivinä! d-:
Kaksi vastused:
Mark Mayo
2013-12-05 11:40:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asuin ensin Idren guesthousessa. Se oli perustavaa laatua, joidenkin arvostelujen lukeminen on päivittänyt muistini - keittiö ja kylpyhuone olivat pieniä, mutta siellä oli ilmainen aamiainen ja toimiva wifi. Itse asiassa hostelli järjesti retkiä ja kysyi heti, haluaisinko tarkastella heidän vaihtoehtojaan, mutta en voinut sovittaa sitä aikatauluuni, eikä sitä tuotu uudelleen loman aikana.

He olivat joustavia, ystävällisiä, auttoivat ohjeita.

Haittapuoli on, että he ovat kunnolliset 20 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Yläpuolena on, että he tarjosivat ilmaisen nouton rautatieasemalta: D

Sitten muutin toiseen, missä ystäväni asui kaupungin keskustassa. Se oli mukavampaa, mutta siinä ei ollut kunnollista wifiä, ja siellä oli myös ulkonaliikkumiskielto, mikä oli turhauttavaa. Sinun täytyi kuiskata koko ajan, paljon rajoituksia, henkilökunta ei ollut lainkaan tyytyväinen. Valitettavasti emme löydä tämän hostellin nimeä etsimällä sähköposteistamme ja verkossa. / Jos Google Fu on parempi kuin minun, se oli suunnilleen täällä.

Siellä oli kiertueyhtiö samassa rakennuksessa, joten jos löydät ne, sinun pitäisi löytää hostelli. Matkayhtiön osoite on huone 14, rakennus 69, Sukhbaatar District, ja on alas kujella Golomt-pankkia vastapäätä.

(kaikki otetaan myös jyvän suolan kanssa - tämä oli elokuussa 2011)
20 minuuttia ei ole niin paha tänään, koska ulkona on vain -9. Ystäväni asunto, jossa asun nyt, ei ole paljon lähempänä. Yritän löytää sen tänään iltapäivällä.
Päivitetty karttalinkillä, missä toinen hostelli on, jos kävelet ohi.
näyttää siltä, ​​että jokainen UB: n hostelli / majatalo, muu kuin Lotus, on kiinnitetty matkayritykseen. (Lotus on liitetty organisaatioon, joka auttaa katulapsia, mutta osa sen arvosteluista on myös melko tylsää ja uskottavaa.)
Idre's on myös yksi hostelleista, jotka sammuttavat internetin yöllä. Se ei ole jälleenmyyjä, mutta se on melko huono, kun tulet kotiin myöhään tai kun muita vieraita ei ole hengailla ja haluat ladata valokuvia / blogia / Skype-kotia / jne.
Se on sääli, he eivät tottuneet, IIRC: /
Menen kommentoimalla TripAdvisorissa ja vastauksen Idrestä mielestäni. Tarkistan sen kuitenkin vielä. Voidaan sekoittaa Golden Gobiin ...
FullMetalFist
2016-11-28 10:35:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pysyin Golden Gobissa vuonna 2008. Se tuntui hieman ahtaalta syyskuun lopulla, ettei ollut varma, oliko se kausi vai suosion vuoksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...