Kysymys:
Moottoripyörät Thaimaassa ja Laosissa
Peter Grant
2011-06-29 08:02:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietääkö kukaan Thaimaan moottoripyörien vuokrauspaikasta, esimerkiksi Bangkokista tai Chiang Main, ja ajaaksemme heitä Laosiin ja takaisin? Matka on itseohjattu ja kestää enintään kaksi viikkoa.

se on hyvä silmukka, jonka voit tehdä Chiang Main moottoripyörälläsi: http://www.budget.co.th/images/world/worldclass_mae_eng.pdf
Kolme vastused:
Ankur Banerjee
2011-06-29 08:22:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, moottoripyöriä voi vuokrata Bangkokista ja Chiang Main. En ole tehnyt tätä itse, mutta jotkut ystävät tekivät. Palkkaaminen maksaa noin 200-800 bahtia päivässä riippuen hankitusta moottoripyörästä. Voi olla järkevää ostaa yksi ulkomaalaiselta tai muulta matkustajalta ja myydä se sitten, kun (jos?) Palaat Thaimaahan. Tarvitset ehdottomasti sisäisen pakolaisen ajaaksesi Bangkokissa, sillä poliisi valvoo turisteja.

Ongelmana, jonka ennakoin suunnitellessasi ajaa Laosiin, voisi olla, että monilla Thaimaan moottoripyörävuokraamoilla on passi. Voit yrittää vakuuttaa heidät jättämään vain kopion passistasi, mutta pitkäaikaisille vuokralaisille he eivät välttämättä ole samaa mieltä. Sinulla on myös oltava paperityötä, jotta voit ylittää Thaimaan ja Laon rajan polkupyörällä.

Nämä ovat perusasiat. GT Rider on hyvä paikka aloittaa tutkimuksesi siitä, mistä tiedät tarkalleen rajan ylittämisen, mitkä ovat yleensä vuokrattavat moottoripyörät, kartat ym.

Kiitos tiedoista Ankur, antaa minulle luottamusta etenemässä. Olen tarkistanut GT: n, mutta heillä ei ole erityisiä vuokrauspaikkoja tai yksityiskohtia, jos he antavat meidän viedä heidät rajan yli. Näyttää siltä, ​​että minun täytyy saada neuvottelukengät jalkaani.
@Peter: Katso rajat ylittävien asiakirjojen luettelo osoitteesta http://www.gt-rider.com/maps-of-thailand-laos-maps/border-documents. Hyvä paikka tietyille vuokrauspaikoille olisi [GT Rider -foorumi] (http://www.gt-rider.com/thailand-motorcycle-forum/).
Brennan Neoh
2013-06-07 14:35:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Palkkasin skootterin Chiang Maiista 200 bahtia päivässä. Siellä tapahtunut onnettomuus voi kuitenkin maksaa noin 4000–5000 bahtia. Olisit erittäin onnekas, jos vahinko on vähäinen ja sinulle ilmoitetaan vahinkojen kustannukset alle 4000 bahtia. Lisenssiä ei tarvita, vain passi toimii. He säilyttävät passi, kun vuokraat pyörän.

Vuokratulla moottoripyörällä ei yleensä ole tarpeeksi kilometrimäärää tuodakseen sinut Bangkokista / Chiang Maiista Laosiin. Lisäksi suosittelen ehdottomasti Laosiin matkustamista, koska matkanne Laos-osan tiet voivat olla kuoppaisia ​​eivätkä sovellu hyvin vuokratulle moottoripyörällesi.

PDC Thailand
2016-12-19 07:49:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moottoripyörän vuokraaminen Thaimaassa ei ole ongelma. Alkaen 200 THB päivästä 2000 THB kuukaudessa, sinulla on yksi.

Kuten toinen julistaja totesi, että vuokraamo säilyttää passiisi: se ei ole sallittua. He saavat tehdä kopion passistasi. viisumisivu ja maahanmuuttolähtökortti.

Ongelma on "Laosiin saapuminen"; luultavasti mikään vuokrausyritys ei anna sinun viedä vuokra-pyörää Laosiin. Ajoneuvon väliaikainen tuonti Laosiin, Kambodžaan, on mahdollista vain, jos sinulla on alkuperäinen vihreä / sininen kirja TAI jos sinulla on ajoneuvon omistajalta kirjallinen lupa (tähän on olemassa erityinen lomake), mutta vuokraamo olla vastahakoinen / kieltäytyä yhteistyöstä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...