Kysymys:
Minulla on viisi tuntia NY: ssä, missä paikoissa voin käydä tuona aikana?
Prashant Cholachagudda
2014-02-06 00:39:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lennoni laskeutuu noin klo 15 JFK: lla ja jatkoyhteyteni lähtee Orlandoon klo 20.00 illalla.

Annatko minulle riittävästi aikaa käydä yhdessä tai missään paikassa New Yorkissa?

Tervetuloa travel.SE. Mikä viikonpäivä? ja mistä tulet?
Suoraan sanottuna, ei mitään. Nauti lentokentästä.
@karlson, on lauantai. Matkustan Bangaloresta -> Doha -> NY -> Orlando
Huomaa, että maahanmuutto voi kestää helposti 2 tuntia.
@Prashant kuten muut vastaukset sanoivat nauti lentokentältä:)
Neljä vastused:
Gayot Fow
2014-02-06 04:20:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Manhattanille saapuminen ja takaisin ruuhka-aikoina on menetetty syy, ja sinun on tyydyttävä lentokentän loungeen tai johonkin vähemmän eksoottiseen. JFK on kuitenkin vain kivenheiton päässä Rockaway Beachin Boardwalkilta. Vaikka sillä ei ole Tiffany- tai Times Square -aukiota, se saattaa toimia hieman "kapealla amerikkalaisena". Se on sivistynyt alue, jossa on ravintoloita ja kauppoja; tuo ehdottomasti kamera, koska se on ainutlaatuinen. Luulen, että sinä mahtuisit siellä hyvät kaksi tuntia - tarinoiden kera - annat ikkunasi. Googlesta "Beach 59th Street Playground" saat lisätietoja, jos olet kiinnostunut.

samthebrand
2014-02-06 12:36:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla ei todennäköisesti ole tarpeeksi aikaa päästä Manhattanille ja ajassa taaksepäin, ellet halua todella stressaantua. Jos 99-vuotias isoäitisi asuisi Manhattanilla, sanoisin, että nouse ohjaamoon, pääse sinne ja purra kynsiäsi paluumatkalla. Se on luultavasti sen arvoista. Mutta koska kysymyksesi viittaa siihen, ettei ole mitään erityistä, jonka haluat kokea, on luultavasti järkevää jäädä lentokentälle tai tehdä nopea matka lähistöllä. Coney Island on suhteellisen lyhyen taksimatkan päässä (ja paljon pidempi junamatka). Viikonloppuisin voi olla hauskaa siellä (erityisesti lauantaisin) jopa talvella. Minusta tuli kerran ystäviä siellä kaksipäisen lehmän kanssa.

Ja totta on, että Rockaway on lähellä (myös taksimatka). Se on kaunis ranta, vaikka kylmien kuukausien aikana se onkin melko tyhjä.

Jamaikanlahden villieläinten turvapaikka on toinen merkittävä sijainti lähellä JFK: ta. Se on upea lintukohde kevään &-syksyn aikana, ja vaikka en ole koskaan käynyt siellä talvella, se on auki silloin, ja tekemistä näyttää olevan paljon, varsinkin lauantaisin.

Siellä on tietysti myös Brighton Beach. Pidätkö vodkasta? Entä tiheä leipä?

Älä kuuntele vihaajia. Voit tehdä sen ulos lentokentältä, jos kiire. Mutta liiku nopeasti ja ole valmis käyttämään rahaa takseihin.

Ajattelen aina käyttää Belt Parkwayä viikonloppuna ja rypistyä.
Coney Island kuulostaa hauskalta, yritän tehdä sen siellä :)
Doc
2014-02-06 01:12:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Realistisesti luultavasti mikään lentokentän ulkopuolella - ainakaan paitsi jos haluat maksaa takseista.

Ilmeisin käyntikohde New Yorkissa on Manhattan, olipa kyse sitten Times Squaresta, Central Parkista, Empire State Building tai melkein mikä tahansa muu merkittävä matkakohde.

Julkinen liikenne JFK: sta Manhattaniin on suhteellisen helppoa, mutta se ei ole liian nopeaa. Joko metrolla (7,50 dollaria molempiin suuntiin) tai Long Islandin rautateihin (LIRR, 12 dollaria per suunta) katsot noin tunnin (tai enemmän) kumpaankin suuntaan JFK: sta Manhattanille tai takaisin. (LIRR on hieman pienempi, mutta pysähtyy vain Penn Stationilla, joten sinun on lisättävä aika päästäksesi määränpäähän).

Haluat palata JFK: lle vähintään tunnin ennen lennon lähtöä, mikä tarkoittaa, että sinulla on enintään 4 tuntia. Jos annat 2 tuntia kulkua varten ja ylimääräisen 30 + minuutin puskuriajan, pääset vain hieman yli tunnin määränpäähäsi.

Joten jos haluat nähdä yhden paikan - mieluiten jotain, joka ei Ei ole odotusta / riviin pääsyä - sitten se on mahdollista, mutta et tule pitkään siellä. Voisit varmasti vaeltaa Times Squaren alueella tai ehkä pienessä kulmassa Central Parkissa, mutta ei paljon muuta.

Toinen vaihtoehto on ottaa taksi, joka on todennäköisesti nopeampi (liikenteestä riippuvainen) ), mutta paljon kalliimpaa. Taksimatkoilla JFK: n ja Manhattanin välillä on kiinteä hinta 52 dollaria, plus mahdolliset tietullit ja vinkit. Tämä saattaa pudottaa 30 minuuttia matkasi ajasta, joten se antaa sinulle hieman enemmän aikaa - mutta ei paljon muuta.

* Tämä saattaa pudottaa 30 minuuttia matkasi ajasta * - ei arkipäivänä. OP saapuu heti illan alkamisen alkaessa. Ohjaamolla ajaminen JFK: lle illalla tapahtuvasta kiireestä saattaa tulla 1,5-tapaukseksi kuljettajan laadusta riippuen.
Unohdit ~ 1 tunnin selviytyä maahanmuutosta laskeutumisen jälkeen, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy kiertää korttelin ympäri tai niin ja sinun on sitten palattava takaisin.
Jopa, vaikka maksaisin takseista, tulli ja turvallisuus huomioon ottaen, en jättäisi JFK: ta viiden tunnin lomautuksen aikana. Se on melko kaukana varsinaisesta kaupungista, eikä Etelä-Queensissä ole oikeastaan ​​mitään mielenkiintoista, ellet ole koskaan kokenut Karibian alemman keskiluokan naapurustoa ja haluavat epätoivoisesti pikaruokaa tai ehkä jotain Jerk Chickeniä alasjäähdytetystä nivelestä.
@Gilles Oletat, että hän saapuu kansainvälisesti (luultavasti oikein, mutta ei todellisuudessa ilmoitettu). Maahanmuuton etuna on, että se on ikkunan alussa, joten ainakin jos se kestää kauan, hän tietää, missä hän seisoo jäljellä olevaan aikaan asti.
Joo, tulen kansainvälisesti lauantaina. Toistaiseksi Garryn ehdotukset vaikuttavat kohtuullisilta.
+1, koska kaikki tämä vaikuttaa ratkaisevan tärkeältä joka tapauksessa.
Fattie
2016-01-22 20:07:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Antaako se minulle tarpeeksi aikaa vierailla yhdessä tai missä tahansa New Yorkin kaupungissa

Yksinkertainen vastaus on ei, edes lähellä .

Jos sinulla on enemmän aikaa, on monia epäilyttäviä kysymyksiä, kuten https://travel.stackexchange.com/a/61646/19233Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...