Kysymys:
Missä on pienin puisto alueittain?
Boolean
2020-01-25 20:12:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten otsikossa mainitsin, missä on pienin julkinen puisto (hallituksen, paikallishallinnon tai hyväntekeväisyysjärjestön, kuten RHS: n) omistama?

http://cargocollective.com/brendancormier/Anatomy-of-a-Parkette mukaan 900 neliömetrin puisto on vain 166. pienin Torontossa.Jos joku löytää luettelon, joka on 165., voit todennäköisesti löytää alle 100 neliömetrin puistot
Mikä määrittelee puiston?Koska jos sen on oltava vain ruohoa ja ehkä puuta, jota hallitus tai hyväntekeväisyysjärjestö ylläpitää, voin ajatella paljon, jotka eivät ole suurempia kuin muutama neliömetri.
@Berend Tämä on puiston määritelmä, joten antakaa vastaus, jos sinulla on sellainen mielessä
En koskaan aio voittaa nykyistä parasta vastausta.Ja jos se on sellainen puisto, jota seurasit, se on hieno, mutta jotenkin odotin puiston olevan vain vähän enemmän kuin ruukkupuu.Ehkä on aika säätää kapeita näkymiäni puistoihin ;-)
Entä jos yksi puu on suojattu?
se on matkahaaste ...
Äänestän tämän kysymyksen sulkemiseksi aiheen ulkopuolella, koska tämä ei ole matkakysymys
@Uciebila - Olen lisännyt [tag: määränpäät] -tunnisteen, joka tekee siitä aiheen.
@Jeeped En voi kuvitella, että pelkkä tagin lisääminen tekee kysymyksen aiheesta.
@Mast Kysymystä ei ole vielä suljettu, joten tee oletuksesi nyt ...
@Mast - Ja vielä kyseenalaistettu ei ollut suljettu, sai vielä sopivamman tagin ([tag: missä-maan päällä]) ja on saanut äänestyksen, joten win-win.
Seitsemän vastused:
Matthew FitzGerald-Chamberlain
2020-01-26 01:44:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teknisesti Mill Ends Park Portlandissa, Oregonissa, USA. Se on ympyrä, jonka poikki on 2 jalkaa (0,6 m). Se nimettiin viralliseksi kaupunkipuistoksi vuonna 1976, ja sitä hoitaa Portland Parks & Recreation.

Mill Ends Park

Bingo!Tämä on todella pieni, ja tässä on sen virallinen Portland Parks -sivusto: https://www.portlandoregon.gov/parks/finder/index.cfm?action=ViewPark&ShowResults=yes&PropertyID=265
Mitä?Miksi?Okei, se on vain outoa.
Tämä ei ole puisto OP: n kommenteissa hyväksymän määritelmän mukaan: "sen on oltava vain ruohoa ja ehkä puuta".
Mutta tämän määritelmän mukana näyttää siltä, että tästä kysymyksestä tulee pääosin [kasan paradoksi] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Sorites_paradox).Kuinka monta ruohoterää tekee pienimmän mahdollisen '' laastarin ''?Se näyttää mahdottomalta hyödyllisesti vastata, mikä tekee kysymyksestä mahdottomaksi vastata.
AilioodecbCMT Tämä on _Portland_.
@bdsl hiljainen!Kannustat teologeja kouluttamaan kulmia istuttamaan ruohoa tapin päähän.
@Spudley Voin ajatella muutamia muita "puistoja" alueella, jotka eivät ole paljon suurempia.En myöskään saa sitä.Se on erityisen typerää, koska kuvassa on selvästi nähtävissä todellinen puisto.
@Spudley Se on todennäköisesti vain outoa / omituista.Koska tiedät, se on hauskaa.
Eivätkö tällaisia mikropuistoja pidetä hyvin naamioituina vihamielisen arkkitehtuurin kappaleina (kieltävät viipymiset samalla kun näyttävät ystävällisiltä)?
Valitettavasti tämä (1940-luvulta peräisin oleva ja vuonna 1976 virallinen) puisto on äskettäin tuhottu.[Tämä kuva] (https://www.koin.com/wp-content/uploads/sites/10/2019/12/mill-ends-park-b-12272019.jpg) osoittaa kuitenkin, että(entinen) puu, @bdsl.Tämä linkki viittaa myös siihen, että puisto on istutettu uudelleen: https://www.koin.com/local/multnomah-county/tree-cut-down-at-worlds-smallest-park-in-portland/
0,6 m poikkileikkaukseltaan ** on 0,28 m² ** tai alle 5 A4-arkkia.
Se on kuitenkin mukavaa - jokainen neliöjalka hyödynnetään hyvin!
@rackandboneman, Luuletko, että on huono asia kieltää viipyminen * keskellä tietä *?
@ThePhoton jakoi sen.Jos se on tarkoitusta, aikomus seisoo riippumatta siitä, miten arvioimme sen.
@rackandboneman, En usko, että ihmisten houkutteleminen viipymästä estämään autojen juoksemasta heitä on yhtä huono kuin estää ihmisiä viettelemästä pitämästä sitä, ettei sinun tarvitse nähdä köyhiä kaupunkisi kaupungissa.Molemmissa tapauksissa välittömänä tarkoituksena on pitää ihmiset poissa tietyltä alueelta.Mutta lopullinen tarkoitus voi olla hyvin erilainen.
Maailman todellisen pienimmän puiston (Yhdistyneessä kuningaskunnassa) ylläpitäjät ovat huomauttaneet, että tämä "puisto" ei täytä mitään todellisen puiston määrittävistä ominaisuuksista, kutsumalla se *** "kirkastetuksi kukkaruukuksi" ***;https://www.prolandscapermagazine.com/uk-city-challenges-worlds-smallest-park-in-portland/
@Valorum Tämä linkki tuo itse asiassa esiin mielenkiintoisen asian: tämä puisto on Guiness Book of World -rekisterissä, mikä selittää paljon.Se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että se nimettiin puistoksi pienimmäksi puistoksi.Se tarkoittaa myös, että on epätodennäköistä, että kirjaan meni kohtuullinen määrä rahaa kunniaksi, että he tunnustivat puiston.Jättää ehdottomasti hapan maun siihen, mikä on muuten kaunis vastaus minulle.
jkej
2020-01-26 08:49:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nimän Tjoffsans Tivolin Malmössä, Ruotsissa. Se on hiirten huvipuisto (tunnetaan myös nimellä huvipuisto), jonka on luonut Anonymouse MMX. Se ei ole mikään hallitus, mutta se on julkinen ja ehkä se voidaan luokitella hyväntekeväisyyteen.

enter image description here

Näyttää siltä, ​​että sen pinta-ala on noin 1-2 m². On epäselvää, onko se edelleen auki.

enter image description here

valot ovat päällä, luulen, että se on auki.
@Jasen Uskon sen, kun näen todellisia hiiriä läsnä ...
Jonkun tulisi kutsua tarkastaja puistoon.Se näyttää minulle kuolemanloukulta.
Ian
2020-01-27 15:58:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muut vastaukset osoittavat ei-viralliset puistot tai "uutuus" -puistot, joihin et todellisuudessa sovi henkilöä.

Siksi nimittelen Jack Early Parkin, San Francisco, Kalifornia. vahva> Siinä on portaat, jotka johtavat betonialustalle, jossa on kaksi penkkiä. Saat hyvän näkymän lahdelle.

En löytänyt tietoja sen koosta, mutta koska olen ollut siellä itse, arvioin, että pinta-ala ei ole paljon yli 25 m² (lasketaan vain lava, ei portaita).

On vaikea löytää hyvää kuvaa koko puistosta, koska se on pieni alusta. Suosittelen katsomaan 360 ° näkymää Googlessa.

Jack Early Park Plaque

Jack Early Park (c) 2009 Bryan Costales (c) 2009 Bryan Costales

Ken Y-N
2020-01-27 14:07:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Japanissa kaikki on tietysti pienempää. Tämä on 0,25 neliömetriä, ja siinä on penkki. Se ei kuitenkaan ole teknisesti puisto, vaan tieominaisuus, joten se ei kuulu Guinnessin ennätysten kirjaan:

enter image description here

Katso lisätietoja japanilaisesta Wikipediasta tai paikallisesta verkkosivusta.

Dan Price
2020-01-28 18:45:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka se ei ole maailman pienin puisto, Yhdistyneen kuningaskunnan pienin puisto on Prince's Park Burntwoodissa, Staffordshire.

Photo of Prince's Park, Burntwood

Kuva © Geoff Pick Wikipedia Commonsin kautta, CC-BY-SA

Google Street View -linkki

Se on rakennettu vuonna 1863 tulevaisuuden avioliiton muistoksi kuningas Edward VII, ja vuonna 2013 se oli paikka Ison-Britannian lyhyimmälle hauskanpidolle, ja hitain kilpailija sijoittui vain 55 sekunnissa: linkki.

DavidSupportsMonica
2020-01-25 21:28:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan pienen kulmaerän North Pacific Avenuella ja Mission Streetillä, Santa Cruz, Kalifornia. Myönnän, että sitä ei nimetä "puistoksi", eikä sitä näy kaupungin puistoluettelossa, mutta kaupunki ja sen asukkaat käsittelevät sitä puistona ja sitä ylläpitää Kaupunki.

Tässä on Street View -kuva. Julkinen alue on sinisen seinän ja kadun välissä, josta kuva on otettu:

enter image description here

Onko sillä kyltti, joka kertoo, että se on kansallispuiston tai hyväntekeväisyysjärjestön omistama tai ainakin hallinnoima?
Sen omistaa ja hallinnoi paikallinen hallitus (Santa Cruzin kaupunki, kysymyksen ehtojen täyttävä yksikkö), joka on asettanut kiinteistöön kaksi merkkiä.Yksi on ajotieltä oikealla reunalla, muutaman metrin päässä jalkakäytävän yli, ja se näkyy kuvakaappauksessa.Myös toinen kyltti, jonka kaupunki on myös asettanut, on Mission Street -kadun puoleisen kiinteistön kauimpana kadun rajalla.Lopuksi metallikilpi, jolla kiinteistö tunnistetaan nimellä "Scribner Park" (Scribner oli paikallinen hahmo, nyt kuollut), asetetaan oikealla olevalle kallioseinälle.
Standardin mukaan sitä, että kaupunkia, joka ylläpitää sitä, pidetään puistona, nimeän [kierroksen (liikenneympyrä) Cole Valley Roadin, Sarehole Roadin ja A4040: n risteyksessä Birminghamissa, Englannissa] (https: //www.google.com/maps/@52.4287592,-1.8560085,3a,60y,39.26h,90t/data=! 3m6! 1e1! 3m4! 1sywMo8BoDSpgFhxu9035vsQ! 2e0! 7i13312! 8i6656).Siinä on ruoho, kukkapenkit, puu ja virallinen sponsori.
@PatriciaShanahan Google Maps -mittaustyökalun mukaan liikennekierroskeskuksen halkaisija on 22 m, 380 neliömetrin alueella.Scribner Park on noin 25m x 16m, 400 neliömetriä.Liikennekierroskeskus (kaikki ajoradan sisällä) on siis todellakin pienempi kuin Scribner.
Olen varma, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa on pienempiä liikenneympyröitä kuin se, jota pidetään puistoina.Tämä Belperissä, Derbyshiressä, on halkaisijaltaan noin 19 metriä, ja siinä on patsas sekä kukkapenkkejä, sponsoreita jne. Https://www.google.co.uk/maps/@53.0208585,-1.4846815,3a,75y, 29.62h, 90t / data =! 3m7! 1e1! 3m5! 1suOpBFTtbv1xV9TdU19m5QA! 2e0! 6s% 2F% 2Fgeo2.ggpht.com% 2Fcbk% 3Fpanoid% 3DuOpBFTtbv1xV9Bd 3DGd_block 3D_block 3D_blow% 263d3% 3DBat 3DBet 3DBut% 26w% 3D96% 26h% 3D64% 26yaw% 3D29.61858% 26pitch% 3D0% 26thumbfov% 3D100! 7i13312! 8i6656? Hl = fi
Monissa liikennepiireissä Espanjassa on soraa, hiekkaa, ruohoa ja / tai pensaita ja taideteoksia, jotka kaikki ovat valtion ylläpitämiä.
Kyllä, @alephzero.Valitsin nopeasti pienen liikenneympyrän, jonka satun tuntemaan, koska vartuin lähellä sitä.Yritin tuoda esiin, että kysymys saattaa joutua määrittelemään "puisto" hieman kapeammin.
Ison-Britannian pienimmän puiston titteli menee Prince's Parkiin Burntwoodin itäreunalle, Lichfieldiin.Se on risteyksessä oleva kolmion maa, jossa on kolme puuta, penkki ja aita.Google Mapsin avulla luulen, että se sisältää kolmion, jonka pinta-ala on 197,55 m ^ 2.https://www.google.co.uk/maps/place/Burntwood/@52.679945,-1.8944182,240m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x4870a062ccc8de27:0x94d0f47df283c6c2c6d21,921781
Willeke
2020-01-25 20:32:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyön vetoa, että Heemskerk Lunet 10 tarjoaa hyvät mahdollisuudet pienimpänä "kansallispuiston kaltaisena" puistona, koska se on melko pieni maa-alue, jonka omistaa Noordhollands Landschap.
Tässä on linkki se Google Mapsissa.
Ja tässä on linkki hyväntekeväisyyteen, joka hallinnoi sitä sekä useita muita alueen ihmisiä.

En löydä mitään virallista tietoa, hyväntekeväisyysjärjestö ei anna sitä sivustollaan. Google maps antaa minulle noin 100 x 82 metriä, mikä antaisi minulle 8200 m², mutta se ei ole kovin tarkka.

Tiedätkö mikä alue on (neliömetreinä tai mailia neliöinä)?
Etsitään kokoa, mutta se tulee olemaan m² eikä km², niin pieni se on.
Se on vielä parempi!
En löydä mitään virallista tietoa, hyväntekeväisyysjärjestö ei anna sitä sivustollaan.Google Maps antaa minulle noin 100 x 82 metriä, mikä antaisi minulle 8200 m², mutta se ei ole kovin tarkka.
Se on tarpeeksi lähellä, ellei joku muu voi antaa tarkempaa numeroa
Luin kysymyksen, koska se oli kansallispuisto, ei kaupunkipuisto.
@Willeke OP kysyi kiinteistöistä, jotka ovat "hallituksen, paikallishallinnon tai hyväntekeväisyysjärjestön" omistamia ja ylläpitämiä.Yhdysvaltain kielellä "paikallishallinto" käsittää muodolliset (valtion tai paikallisen lain luomat) yksiköt, jotka ovat pienempiä kuin osavaltion hallitus :;Näitä ovat kaupungit, läänit ja erityispiirit.Santa Cruzin kaupunki on paikallishallinto.
Kun pienet puistot menevät, se on melko suuri.Aivan pääni yläpuolella Codger Park Colefaxissa on noin 720 neliömetriä, Pioneer Plaza Davenportissa on noin 900 neliömetriä, Rosalian kirjaston vieressä on nimettömän puisto, joka on 1200 neliömetriä, ja olen nähnyt useitamuut pienkaupungin puistot, jotka ovat suunnilleen yhden pienen kaupan kokoisia.
Singaporella, jolla ei ole (sikäli kuin tiedän) eroa kansallis-, provinssi- ja kunnallishallinnon välillä, on joitain hyvin pieniä "kansallisia" puistoja.[Wikipedian] (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_parks_in_Singapore) mukaan nuorten olympiapuiston pinta-ala on vain 4000 neliömetriä, ja useita muita on alle 10000 neliömetriä.Jokaista julkisen asuntokompleksin pientä leikkikenttää voidaan pitää siellä "kansallispuistona".


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...