Kysymys:
Onko lentämisen pelossa alkoholin juominen terveellisempi vaihtoehto kuin pillereitä?
Vass
2012-09-29 23:00:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on joukko lentoja edessä ja pelkään lentämistä. Juon yleensä liikaa ennen lennolle pääsyä. Juo noin 0,5 litraa olutta ja noin 3 laukausta viskiä ennen lennolle pääsyä ja juot 2 viskikuvaa tunnissa lennon aikana pysyäksesi rauhallisena. Kun on turbulenssia, juon ja ylimääräinen laukaus tai kaksi. Pitkän lennon aikana käyn läpi 10–14 laukausta ja satunnaisen oluen.

Ihmiset kertovat minulle, että pillerit ovat parempia kuin tämä. Olen myös kuullut erilaisia ​​mielipiteitä siitä, mikä vaihtoehto on terveellisempi. Mitä vaihtoehtoa pidetään vähiten terveydelle haitallisena?

Ota yhteys lääkäriin. He voisivat antaa sinulle parhaan neuvon siitä, onko sinulle sopivaa ottaa tiettyä lääkettä.
Myös unilääkkeet voivat olla hyvä vaihtoehto.
@MastaBaba: ei niinkään vaihtoehto kuin sama asia - bentsodiatsepiinit ovat yleisimpiä ahdistusta estäviä lääkkeitä ja viime aikoihin asti myös yleisimpiä unilääkkeitä.
Alkoholi työntää maksasi, pillerit tekevät saman munuaisiin. Kysymys kuuluu, kumpi rakastat enemmän, munuaiset tai maksa?
Alkoholi on luonnossa esiintyvä aine, joka ei vahingoita maksaasi kohtuullisina määrinä. Koska lentopelko on monessa asteessa, ei ole triviaalia arvioida, kuinka paljon alkoholia tarvitaan sen voittamiseksi ja onko se vaarallista. Alkoholin esto jo pieninä määrinä.
@MSalters, Juon noin 0,5 litraa olutta ja noin 3 laukausta viskiä ennen lennolle nousua ja juon 2 laukausta viskiä tunnissa lennon aikana pysyäksesi rauhallisena. Ihmiset kertovat minulle, että pillerit ovat parempia kuin tämä. Kun on turbulenssia, juon ja ylimääräinen laukaus tai kaksi. Pitkän lennon aikana käyn läpi 10-14 laukausta ja satunnaisesti olutta.
@Vass: Se ei ole terveellistä. Ajattelin korkeintaan 0,5 litraa olutta. Se on samanlainen kuin mitä esi-isämme kuluttavat syöessään ylikypsiä hedelmiä ja mitä aikuisten maksa pystyy käsittelemään.
@Vass Olen samaa mieltä MSaltersin kanssa, mikä on liikaa olla kestävää terveellisesti. Sinun tulisi yrittää siirtyä joihinkin muihin vastauksissa annettuihin ratkaisuihin. Huh huh! Pidä huolta itsestäsi mies!
@MSalters Hemlockia ja arseenia esiintyy myös luonnollisesti, mitä sen oletetaan tarkoittavan?
@Relaxed:-arseenitoleranssi eroaa henkilöiden välillä, kehität immuniteettia. Tämä johtuu siitä, että se sattuu olemaan osa luonnollista ruokavaliota alueilla, joilla arseeni on yleistä maaperässä. Vastaavasti ihmiset ovat kehittäneet entsyymejä käsittelemään alkoholia, koska se ei ole niin harvinaista historiallisessa ruokavaliossa.
Tämä jättää hemlockin tai minkä tahansa määrän myrkkyjä, mutta laajempi asia on se, että tämän tai sen yhdisteen oletetulla "luonnollisuudella" ei ole mitään tekemistä käsillä olevan kysymyksen kanssa.
Kuvittelen, että jos haistat alkoholin hajua ja käyttäydyt jonkin verran päihtyneenä, lentokoneen henkilökunta ei pääse sinua alukselle (katso tuoreet uutiset humalassa matkustajista)
Kuusi vastused:
e100
2012-10-04 17:15:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että etsit toista ratkaisua.

Käsittele sen sijaan perimmäinen syy ja jatka lentopelkoa. Isossa-Britanniassa, jossa Vass on, sekä Virgin että British Airways suorittavat säännöllisiä yhden päivän kursseja suurimmilla lentokentillä, joihin sisältyy lyhyt lento.

Menin BA-tutkintoon muutama vuosi sitten, ja se oli varmasti rahaa, joka oli hyvin käytetty minua varten; Olin luopunut lentämisestä kokonaan. Neitsyt-kurssi näyttää nykyään hyvin samanlaiselta; Aikaisemmin he käyttivät simulaattoreita todellisen lennon sijasta.

Vanhemmat lentäjät, matkustamomiehistö ja psykologi pitivät kurssin lyhyinä luennoina, joissa oli aikaa kysymyksiin ja sitten pienryhmäkeskusteluihin. Ne kattoivat varmasti kaikki kulmat, joita ajattelin: tiede, turvatoimet, menettelytavat (esim. Miksi lentokoneet vähentävät työntövoimaa lentoonlähdön jälkeen), vaikutukset kehoon, henkiset ja fyysiset rentoutustekniikat.

Itse asiassa oli muutama viikko etukäteen täytettävä kyselylomake, jossa voit tuoda esiin tiettyjä asioita, jotka haluat varmistaa.

En ollut ollut koneessa vuosia, joten lennolle pääseminen oli itsessään menestys. Koko henkilökunta meni koneeseen ja mielestäni jokaisessa 2 rivissä oli ainakin yksi, joten paljon tukea. Ohjaamossa oli ylimääräinen ohjaaja toimittanut jatkuvaa kommentointia aluksesta nousuun ja poistumiseen (noin 45 minuuttia), joka selitti kaikki liikkeet etukäteen, esim. "Kuulet nyt kolun, kun pyörät vetäytyvät sisään"; "Meillä on lupa kääntyä 30 astetta oikealle ja nousta 10000 jalkaan, joten tämä alkaa noin 10 sekunnissa, teemme sen kahdessa vaiheessa ja kestää noin 2 minuuttia".

wow, siistiä tietoa, mitä kurssi teki? voisitko esittää kysymyksiä?
Lisätty lisätietoja; katso myös linkit kursseille, ne tarjoavat melko paljon yksityiskohtia.
Jos joku on kiinnostunut, TAP: lla on vastaava kurssi Lissabonissa. Se on kutsu "ganhar asas" / "siipien saaminen" Lisätietoja täältä: http://www.tapportugal.com/Info/pt/sobre-tap/ACompanhia/ganhar-asas/ganhar-asas
Michael Borgwardt
2012-09-29 23:35:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla ei ole erityistä sairautta, jota ahdistuneisuuslääkkeet voisivat pahentaa, sanoisin, että sinun pitäisi ainakin kokeilla niitä nähdäksesi, toimivatko ne sinulle hyvin. Suurimmalla osalla niistä ei ole vakavia sivuvaikutuksia, jos et ota liikaa tai liian usein.

Liiallisella juomalla on hyvin dokumentoituja kielteisiä vaikutuksia, muun muassa mahdollisuus väkivaltaiseen käyttäytymiseen, joka voi saada sinut todella huonoihin vaikeuksiin (kuten: jättimäiset sakot / vahingot tai jopa vankila) lentokoneessa.

Relaxed
2014-05-23 12:24:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toiset ovat jo antaneet hyviä vastauksia, mutta mielestäni on joitain tosiasioita, jotka on esitettävä hieman voimakkaammin. Alkoholi hyväksytään monissa yhteiskunnissa kulttuurisista / historiallisista syistä (ja elää sellaisessa yhteiskunnassa, pidän siitä yhtä paljon kuin seuraava kaveri), mutta se on melko huono kaikkialla. Pillereillä (ainakin niillä, jotka luokitellaan lääkkeiksi) on paljon kontrolloidumpi vaikutus ja annostus, ja ne olisi pitänyt arvioida niiden riski-hyötysuhteen perusteella. Ota yhteyttä lääkäriin, mutta pillereiden myrkyllisyys alkoholin suhteen ei ole edes läheinen puhelu.

Ja kaksi viskituntia tunnissa on todella paljon. Jos pystyt kävelemään ja puhumaan normaalisti pitkän matkan lennon jälkeen tällä ohjelmalla, on todennäköistä, että kulutat melko paljon alkoholia, vaikka et lennä, eikä se ole myöskään terveydellesi.

Richard Żak
2012-10-13 01:34:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota melatoniinipilleri. Se on luonnollinen aine, jonka aivosi tekevät sinusta uneliaiseksi, erityisesti pimeässä. Käytä sitä vain nukkumaan lennon läpi. Kahden pillerin avulla sain nukkua yhdeksän tunnin lennon aikana Los Angelesista Wieniin meluisilla venäläisillä lapsilla pakatulla koneella. Melatoniinin tulisi olla helposti saatavana lähikaupasta kaikilla kunnollisilla lentokentillä. Älä vain käytä tavaraa liikaa, muuten aivosi lakkaavat tekemästä sitä luonnollisesti, etkä voi nukkua hyvin.

Huomaa, että tiettyjen sairauksien (autoimmuunisairaudet, raskaus jne.) Ihmisten on ensin neuvoteltava lääkärin kanssa.
"yhdeksän tunnin lento Los Angelesista Wieniin" - se on varmasti enemmän kuin 14 tuntia!
jetset
2014-05-23 06:41:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paljon alkoholia ennen lentoa tai lennon aikana ei ole hyvä vaihtoehto. Se häiritsee unta ja pahentaa jet lagia. Ahdistusta estävä lääkitys voi olla hyvä idea (tarkista lääkäriltäsi), ja psykologi voi opettaa sinulle kliinisesti hyväksyttyjä ei-lääkkeellisiä ahdistuneisuuden torjuntatekniikoita.

Patrick P
2012-10-12 00:21:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Keskustele lääkärisi kanssa. Lentokoneen unettomuus on yleensä tunnustettu tila, ja monet suunnitelmat kattavat lääkkeet unettomuuskoodien alla. Minulla on monia työtovereita, jotka käyttävät uniapua pitkiä lentoja varten - monet heistä melko säännöllisesti.

Kysymys koski ahdistusta, ei unettomuutta. Vastauksesi on hyvä, mutta soveltuu väärään kysymykseen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...