Kysymys:
Valkovenäjän viisumivaatimukset EU: n kansalaisille
N3sh
2016-08-08 00:53:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen matkalla Romaniasta Viroon ja olen tällä hetkellä Ukrainassa (Kiova). Sotkuin ja en tiennyt, että tarvitsin Valkovenäjälle viisumin, ennen kuin tulin tänne. Huomenna aion mennä suurlähetystöön ja hakea nopeutettua.

He tarvitsevat yhdessä perustietojen kanssa seuraavat tiedot:

  • Joko viisumi seuraava maa (minun tapauksessani Liettua) tai matkareitti (varauksilla)

Koska olen EU: sta, en tarvitse viisumia Liettuaan, mutta en tietenkään voi varata kuljetuksia ja yöpymispaikka, jos en ole 100% varma, että saan viisumin (et koskaan tiedä).

Mitä voin tehdä?

Voisitko linkittää kyseiselle viisumivaatimussivulle? Varmista, että se sopii EU: n kansalaisille. Voisitko myös saada hyvitettäviä varauksia matkareitin rakentamiseksi?
Löysin sen EU-kansalaisille. Joo, ajattelen rakentaa reittiä, mutta vaikein osa (ja kallein) on kuljetus Valko-Venäjälle. Majoitus voidaan tehdä hostellworldin kautta.
Oletko yrittänyt yksinkertaisesti ohittaa Valkovenäjän?
Kaksi vastused:
suffi
2016-08-08 18:07:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kotoisin Saksasta ja oleskelen Minskissä hieman yli kuukauden oikein. Tarvitsin viisumini

  • maksaa 60 €,
  • esitän sairausvakuutuksen,
  • minulla on kutsu Valko-Venäjälle,
  • lähetä valokuva,
  • minulla on passi, joka on voimassa koko oleskeluni ajan.
  • Minun oli myös ilmoittauduttava 3 työpäivän kuluessa saapumisestani tänne.

Jos et halua jäädä, olen melko varma, kauttakulkuviisumia varten ei ole tällaisia ​​vaatimuksia. Saatat kuitenkin joutua esittämään jonkin verran todisteita siitä, että matkustat kauemmas, kuten lentolipun tai viisumin maassa, johon matkustat.

Menin sinne ja tarvitsin sairausvakuutuksen, joka * mainitsi selvästi sen voimassaolon Valkovenäjällä. Minulla oli 2, mutta he eivät ilmoittaneet sitä, joten onnesta.
Minulla oli samanlainen ongelma, @N3sh,, mutta kun puhuin matkavakuuttajani kanssa, he olivat kohdanneet tilanteen aikaisemmin ja tiesivät mitä tehdä. He lähettivät minulle virallisen näköisen todistuksen (ilmaiseksi), joka vahvisti, että nykyinen vakuutukseni kattoi Valkovenäjän ja oli voimassa oleskeluni ajan.
Crazydre
2016-08-08 22:49:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelkään, että sinun on varattava liput ennen viisumin hakemista - poikkeuksena on, että lippuja ei voida varata etukäteen (mikä ei ole tässä tapauksessa, koska olet jo täällä Ukraina), jolloin sinun tulee selittää se suurlähetystölle selityskirjeessä, joka sisältää reittisi, jonka suurlähetystö voi hyväksyä tai olla hyväksymättä.

Hyvä uutinen on, jos annat heille vaaditut asiakirjat, todennäköisesti sinulla ei ole ongelmia sen saamisessa. Venäjän ja Valkovenäjän kauttakulkuviisumit on helppo saada EU: n kansalaisille.

Sinun ei tarvitse näyttää hotellivarauksia kauttakulkuviisumia varten, vain liikenneliput

Ainoa toinen vaihtoehto kulkee Puolan eikä Valkovenäjän kauttaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...