Kysymys:
Paras vaihtoehto Los Angelesin keskustan ja LAX: n välillä
Jeff B
2014-02-03 11:07:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion käydä pian LA: ssa, ja minun on käytettävä julkista liikennettä lentokentälle / lentokentältä. Asun paikka on Antelope Valley Metrolink -linjalla, joten näyttää siltä, ​​että paras tapa päästä lentokentälle tulee olemaan Los Angeles Union Stationin kautta. Näyttää siltä, ​​että minulla on kaksi vaihtoehtoa:

 1. Union Station FlyAway
  • Hinta: 7,00 dollaria
  • Matka-aika: 30-50 minuuttia
  • Alue: 24 tunnin palvelu
  • Tiheys: 30 minuutin välein päivällä, joka tunti 1-5AM
 2. Metro (näyttää siltä, ​​että hopea + vihreä viiva on paras, koska se vaatii vähiten siirtoja)
  • Hinta: 3,95 dollaria
  • Matka-aika: noin 60 minuuttia
  • Kesto: palvelu kello 4: stä keskiyöhön
  • Tiheys: 15 minuutin välein (arkipäivä ruuhka-aikaan)

I ' Minulla on vain käsimatkatavara, joten siirrot eivät saisi olla liikaa vaivaa. Minulla on aikaisin aamulento, joten en voi sallia liikaa puskuriaikaa. Haluan vaihtoehdon, joka vie minut nopeasti ja helposti, mutta myös luotettavuus on ongelma.

Voiko FlyAwayni törmätä liikenteeseen matkalla lentokentälle? Olenko parempi mennä metrolla sen sijaan? Se säästää minulle vähän rahaa ja aikatauluista riippuen voisi olla nopeampaa (olettaen 50 minuutin ajomatkan FlyAwaylla plus 30 minuutin odotus vs. 60 minuutin metrolla + 15 minuutin odotus).

Voisiko kukaan kommentoida koe, ovatko aamuiset FlyAways liikaa uhkapelejä yrittäessään saada kiinni aamulennosta?

Huomaa, että metro ei mene suoraan lentokentälle, joten sinun on pyydettävä bussikuljetus Aviation / LAX: lta. Näiden oletetaan olevan synkronoituja juna-aikataulujen kanssa, mutta tämä lisää silti vähintään 15 minuuttia ja on altis joillekin samoille liikenneruuhkille, jotka kärsivät FlyAwaysta.
Maaliskuun 2019 huomautus: Silver Line on pikabussi, ei juna;raitiovaunuvaihtoehto, sininen viiva, suljetaan huoltotöiden vuoksi toukokuun 2019 loppuun mennessä. Sekä hopea- että sininen linja päättyvät 7. kadun / metroaseman kohdalle, joten sinun on vaihdettava punaiseen tai purppuraan päästäksesi UnioniinAsemalle tai valmistaudu kävelemään noin 2,8 km.
üks vastaus:
Max
2014-03-05 09:49:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt FlyAwaya molempiin suuntiin jo kahdesti. On erittäin kätevää päästä keskustaan ​​luotettavasti. Liikenne ei vaikuta suuresti vaikuttavan matkan kestoon (45 minuuttia tuntuu hyvältä arvioilta), kun he ajavat moottoriteillä ExpressLanes-moottoriteillä , varattu linja-autoille ja ihmisille, jotka maksavat erikoislipusta. Ainoa valitukseni on, että kerran bussia ei ollut selvästi merkitty FlyAway-merkinnällä (vain täysin musta linja-auto), mutta se pysähtyi lähellä FlyAway-kylttiä LAX: ssä, joten luopuin vain kysymyksestä kuljettajalta. FlyAwayn käytöstä LAX: sta Union Stationiin on kuitenkin yksi pieni rajoitus, mutta he ottavat vain debit- / luottokortteja (ei käteistä) , jotka maksat saavuessasi Union Stationille. Union Stationilta lähtiessäsi maksat ennen kuin nouset bussiin.

Käytin FlyAwaya ja olin tyytyväinen palveluun. Ellet todella yritä säästää rahaa, valitsin tämän vaihtoehdon. Union Station -asemalta voit ostaa lipun Metrolink-lippuautomaateista, jotka ottavat käteistä. Ainoa osuma liikenne oli lähellä keskustaa, mutta se ei ollut liian huono.
Minun on lisättävä, että voit ostaa FlyAway-lippuja LAX: iin Union Stationin Metrolink-lippuautomaateista, jotka ottavat käteistä. Pikakaistat auttavat, mutta tämän matkan tekemisen jälkeen muutaman kerran olen huomannut, että liikenne voi joskus olla hidasta kiertotien ympäri kiertotien kaikkien lentokentän terminaalien ohi ja keskustan läpi Union Stationille.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...