Kysymys:
Korvaako British Airways korvauksen, jos viihdenäyttöni oli viallinen koko lennolle?
user97528
2019-05-14 15:49:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mietin, saanko korvauksen, jos näyttö ei toiminut koko lennolla Lontoosta LA: han brittiläisten lentoyhtiöiden kautta? Ilmoitin ongelmasta.

https://travel.stackexchange.com/questions/19427/will-airlines-compensate-me-if-my-entertainment-system-is-not-working?rq=1 tämä kysymys voi auttaa kontekstissa, mutta sitä ei ole määriteltyyhtiö
liittyvä: https://www.youtube.com/watch?v=nUBtKNzoKZ4&t=90 (joo ... osoittautuu olevansa paha ihminen, mutta silti ... hänen kommenttinsa on sovellettavissa;)
Luulen, että sinulta ei veloitettu mitään erityistä näytön käyttämisen maksua?
Kolme vastused:
lambshaanxy
2019-05-14 16:03:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehkä , mutta melkein varmasti ei käteisellä, etkä, jos et ota yhteyttä.

Jos lähetät palautelomakkeen verkkosivustolta, kuvaile asiaa, Huomaa, että ilmoitit siitä ja miehistö ei kyennyt korjaamaan ongelmaa. Saat todennäköisesti pienen korvauskoodin, kuten usein lentolipun mailia, verovapaa ostoseteli tai lentoseteli. (Parempi lentoyhtiö olisi antanut tämän paikan päällä, mutta tämä on British Airways, ei Singapore Airlines ...). Sinulla ei kuitenkaan ole laillisesti mitään velkaa, joten ole kohtelias, tosiasiainen ja lyhyt.

Minulla on ollut juuri tämä ongelma BA: n kanssa, ilmoitin siitä ja sain vastineeksi pienen mutta ei-triviaalin määrän verovapaita seteleitä.
Muistan, että sain 50 dollaria verovapaita kuponkeja paikan päällä Singapore Airlinesilta kaukoliikenteessä.Kun otetaan huomioon lennon aikana tehdyt ostokset ja valikoima, se oli luultavasti minulle arvoltaan 10 dollaria.Näytän muistan tositteesta, että se oli 100 dollaria liiketoiminnassa ja 150 dollaria ensimmäisessä.Tämä oli noin 7 vuotta sitten.
user61942
2019-05-14 22:59:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Epäilyttävä. Olet ostanut lentolipun, ei lippua teatteriin. Pitkällä lennolla voit väittää, että ruoan puute oli vaikeuksia. Mutta viihteen puute ??

IFE: tä mainostetaan osana lennolla tarjottavia palveluja, joten palvelun tarjoamatta jättäminen ilman minkäänlaista korvausta on periaatteessa väärä mainonta.Ihmiset valitsevat lentoyhtiöt IFE: n perusteella, minkä vuoksi he asettavat nämä kalliit järjestelmät aluksi.Lisäksi premium-luokissa isompi näyttö ja hienot kuulokkeet ovat syitä, miksi maksat vähintään 2x, ja myöhemmin ne johtavat parempaan korvaukseen.
On totta, että BA: lla ei ole * lakisääteistä velvollisuutta * tarjota IFE: tä.Tällaista takuuta ei löydy osallistujien komitean tai EY: n ehdoista tai hinnoista.Tämä ei ole sama kuin sanoa, että BA: lla ei ole asiakaspalveluna etua tarjota jonkinlaista korvausta tositteena tai kanta-asiakasmaileina.Minulla on mielestäni 2500 United mailia kerran lukuvaloni ei toimi.Olisin paljon halunnut, että valo olisi toiminut, mutta mieluummin 2500 mailia kuin mitään.
Voi varmasti, hyvä asiakaspalvelu voi joskus saada sinulle korvauksen loppua.Mutta se riippuu suostuttelevuudestasi eikä mistään säännöstä, vielä vähemmän laista
@GeorgeM Sinun ei tarvitse olla "vakuuttava" lainkaan.Pelkästään tosiseikkojen ilmoittaminen ("lentin XX0000-lentoa 14. toukokuuta 2019 istuimella 1A ja IFE ei ollut toiminnassa koko lennolla matkustamomiehistön ponnisteluista huolimatta ...") antaa sinulle * jotain * [sisäisten aikataulujen] perusteella (http://theforwardcabin.com/2018/01/31/issues-compensated-americans-new-isolve-program/) suuret lentoyhtiöt ylläpitävät.Jälleen, tämä ei ole sopimukseen perustuva velvoite, vain ohjeellinen.Olen myös kyyninen lentoliikenteen suhteen (entinen United FF), mutta en aio jättää mailia pöydälle siitä.
@user71659 lentänyt useita kertoja, toimivan IFE-järjestelmän läsnäoloa ei koskaan mainittu luettelossa, jonka maksin sopimuksessa.
@jwenting BA: lla on [koko sivusto] (https://entertainment.ba.com/en/) yksityiskohtainen kuvaus IFE-järjestelmästään ja työkalu, joka etsii tarkalleen, mitä saat lennollesi.Vaikka heidän kuljetusolosuhteensa voivat kieltää IFE: n saatavuuden, sopimukset eivät kumoaa lakisuojaa, kuten kuluttajamainontalakeja.
Max
2019-05-14 16:00:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä lentoyhtiö?

Saat todennäköisesti (saat paljon myöhemmin) lahjakortin, jota voit ostaa lentomyymälästä (verkkokaupoissa).

Sain sen, kun se tapahtui brittiläisellä Airwaysin lento Lontoosta Montréaliin.

Menetin heidät, se ei silti ollut niin paljon rahaa.

mitkä olivat menettelyt?nousitko vaatimustenmukaiseksi?
Täytin joitain papereita, jotka lentoemäntä antoi minulle;sai kuponit muutama viikko myöhemmin, ja kuten sanoin, menetti ne.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...