Kysymys:
Taitettavien duffelipussien säännöt
user65305
2017-07-30 07:10:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin käyttää taitettavaa laukkua pyörillä varustetun kiinteän kokoisen matkalaukun sijaan.

Haluan tietää

  • Ovatko ne sallittuja?
  • Mitä sääntöjä sovelletaan laukkuihin?
  • Mahdolliset päät ylöspisteet, jotka minun pitäisi tietää, jos käytän sellaista

Amerikkalaisten lentoyhtiöiden (jota hoitaa British airways) käyttäminen LHR: stä VYR: ään

Jos haluat kävellä yli muutaman jalan matkatavaroiden kanssa, tarvitset jonkinlaisia pyöriä.
Huomaa, että en todellakaan voi siirtyä työpaikkani luettelossa olevalle verkkosivustolle, mutta vastaukseni on, että armeijan jäsenet ovat lentäneet duffelbagien kanssa monta vuotta, ongelmitta, miksi olisit erilainen?
@Max Linkki on tarkoitettu laukkuun, joka ei todennäköisesti ole täynnä raskaita painoja, joten se on helppo käsitellä.
Et voi poistaa kysymystä vastauksen jälkeen.Se ei kunnioita aikaa, jonka ihmiset viettivät vastausten kirjoittamiseen.Katso https://meta.stackexchange.com/questions/5221/how-does-deleting-work-what-can-cause-a-post-to-be-deleted-and-what-does-that
Ja selkeyden vuoksi sinun ei myöskään saa muokata kaikkea tekstiä tai korvata sitä poistetulla poistetulla poistetulla tavalla.Moderaattori aikoo tulla lopulta kääntämään tekemäsi, ja mahdollisesti lukita kysymyksen, jotta et voi tehdä sitä uudelleen.Kun olet lähettänyt jotain, se kuuluu yhteisölle, ei vain sinulle.Jos on jotain luottamuksellista, joka on korjattava, tai et halua tulla liitetyksi viestiin, voit merkitä sen valvojalle ja antaa heidän käsitellä sitä.
Kysymyksiin vastaamisen tarkoituksena ei ole vain auttaa kysymystä esittävää henkilöä, vaan myös luoda hyödyllisten kysymysten ja vastausten tietokanta.Olet esittänyt pari hyvää kysymystä ja saanut niihin hyödyllisiä vastauksia.Niiden tulisi pysyä tietokannassa auttaakseen muita ihmisiä.
Kolme vastused:
Michael
2017-07-30 08:49:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lentoyhtiölle ei ole eroja matkalaukun tai "kiinteän kokoisen matkalaukun" (alias matkalaukku) välillä. Koon ja painon osalta sovelletaan edelleen samoja rajoituksia. Duffel-laukkuilla on etuja ja haittoja. Joitakin etuja on, että pystyt yleensä "kammottamaan" enemmän asioita sinne ja ne voivat puristua outoihin tiloihin. Haittoja voi olla se, että ne voivat repeytyä saumoista ja / tai olla hankalia / väsyttäviä kantaa, koska joudut pitämään sitä yhdessä kädessä tai kiinnittämään sitä olkapään yli.

Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä matkatavaroiden tarkistamisesta tai siitä, että sinulla on matkatavaroita, kannattaa ottaa yhteyttä lentoyhtiöön.

Willeke
2017-07-30 15:16:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt taitettavaa laukkua käsimatkatavaroissa sekä parittoman sisäänkirjautumisen pari vuotta.

Kaivos on hyvin alamittainen lähtöselvityksessä, joten siellä ei ole ongelmia.
Se on käsimatkatavaroiden rajoissa kahdella tavalla (viimeisessä 5 cm / 2 "varaosassa) ja se on sitä ei ole edes mitattu. Se istuu enimmäkseen iloisesti edessäni olevan istuimen alla. (Vain vähän tilaa jäljellä, en tarvitse sitä.)

Jos et täytä laukkua liikaa, se voidaan tunkeutua mittakokoon ja se on sallittua. Toisaalta, jos täytät sen, kunnes se on valmis repeämään saumoja, ylität sallitut rajat ja sinulle voidaan sanoa siitä pois.

Kun kirjaat pussin sisään, ota se irti hihnana, joka voi irrota, ota se pois ja täytä se sisälle tai taskuun. Jos sinulla on hihnat, jotka pysyvät päällä linkissäsi, sido ne myös yhteen välttääksesi niiden juuttumisen johonkin lentokentällä ollessaan tai lastaamisen / purkamisen koneelta. Mitä lähempänä he ovat pussin runkoa, sitä vähemmän mahdollisuudet menevät pieleen.
Voit sitoa palan naru kahvoihin, yksi e ja sitoa ne pussin ympärille siten, että kahvat kiedotaan pussin rungon ympärille ja solmu on keskellä ylä- tai alaosaa.
Jos laukussa on olkahihna, joka ei tule irti, voit sitoa sen samalla merkkijonolla, lisätä toisen ja / tai kolmannen, jos sinusta tuntuu, että se auttaa. Joten se istuu myös niin lähellä pussia kuin pystyt hallitsemaan, eikä ole vaaraa tulla pois.

Olen käyttänyt laukkuni KLM: ssä, BA: ssa ja EasyJetissä, mutta olen nähnyt vastaavia laukkuja (minun ja mitä sinulla on linkkisi) lähtösivujonoilla kaikilla lentokentillä, joissa olen ollut vuosia. Ketään heistä ei hylätty. Olen jopa nähnyt erittäin halpojen laukkujen käytön, sellaisia, joita useimmat meistä käyttäisivät vain varastointiin eikä matkoihin. Niin kauan kuin lähtöselvitystiskin henkilökunta kokee järjestelmän olevan turvallista, he sallivat sen.

Itai
2017-12-06 23:17:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Säännöt eivät ole erilaisia ​​kuin minkä tahansa muun laukun. Sen on vastattava lentoyhtiön vaatimuksia ja painon sallittuun enimmäispainoon saakka. Tarkka sallittu koko ja paino riippuvat ilmeisesti lennosta ja luokasta, johon tulet.

Tärkeää on, että se voidaan puristaa kokoimeen, mikä tarkoittaa, että se sopii, vaikka sillä ei yleensä ole mitoja määritelty 3 ulottuvuudessa. Monet kuitenkin tekevät, kuten yhden, jota käytän. Se on suorakulmainen kankaan prisma, jossa ei ole sisäkehystä, on erittäin joustava, mutta jos laajennat sitä kaikilta puolilta, sen leveys, pituus ja korkeus ovat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...